To je to što me zanima!

'Mojem kolegi Kustiću i HDZ-u je podne, a meni tek sad sviće'

Uistinu sam napravio propust i da sam na sugestiju vašega kolege koji mi je na to skrenuo pozornost istog trenutka, tog 27. veljače unio sat u imovinsku karticu, rekao je Kustić
Vidi originalni članak

U studiju Dnevnika Nove TV gostovali su HDZ-ov Marijan Kustić i župan, bivši HDZ-ovac Darko Milinović. Sučelili su se u povodu predstojećih izbora u Ličko-senjskoj županiji. 

KUSTIĆ:

Gospodine Kustiću koliko je sati?

Hvala na pitanju. Znam na što aludirate. Rekao sam već u svojoj izjavi, uistinu sam napravio propust i da sam na sugestiju vašega kolege koji mi je na to skrenuo pozornost istog trenutka, tog 27. veljače unio sat u imovinsku karticu. Još jednom, javno se ispričavam.

Kako je moguće da vam se dogodio takav propust?

Uistinu je iz nehaja, desio se propust, nisam razmišljao. Priznajem svoju grešku, ali sam nakon sugestije odmah to napravio.

ODLUČIT ĆE NIJANSE HDZ strepi od Milinovića: Tko će od nedjelje vladati Likom?

MILINOVIĆ:

Mojem kolegi i HDZ-u je podne, a meni tek sviće.

Je li točno da nitko u Lici nije mogao dobiti posao ako nije bio član HDZ-a?

Kad je SDP na vlasti onda govore da ne možeš dobiti posao bez članske iskaznice SDP-a, kad je u Lici HDZ na vlasti onda ne možeš dobiti posao bez iskaznice HDZ-a. Od nedjelje će vjerojatno biti ako si nezavisni da ne možeš dobiti posao. Nije točno.

U Lici imamo oko 40.000 stanovnika - 14.000 je zaposlenih, od toga 9.500 u javnom sektoru. Je li točno da se tim ljudima prijetilo da moraju glasovati za vladajuće?

Nije vam točan podatak, imate 13, 14 tisuća zaposlenih, u trgovačkim društvima radi 4 i pol tisuće, u obrtu 2 i pol tisuće, u poljoprivredi 400, 7.039 ljudi radi u gospodarstvu, to je 52 posto, a 48 posto je u javnom sektoru.

Je li im se prijetilo?

Nije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Usora1 08.03.2019.

    imali u lici iceg drugog sem ove dvije lopovske opcije? pa hdz si svojim beskorisnim "svadjama" samo pravi besplatnu reklamu. jesu li se na ovom portalu sjetili dati komadic medijskog prostora drugima ? i onda ist ti idu prosvjedovati protiv cenzure, boze moj ove novinare treba ponovo u skolske klupe da nauce osnove korektnog informiranja.

  • Lun@777 08.03.2019.

    Svi znamo da su ovo zapravo izbori između HDZ-a, bivši i sadašnji članovi bore se za prijestolje, privilegije, vlast. Šanse su im podjednake. Samo da Kušćević ne broji glasove, jer onda zna se tko pobjeđuje i prije samih izbora i to rezultatom od "120%" za HDZ. Teška borba za prevlast, a svega 50.000 stanovnika. Smiješno mi je da je za župana istaknut čovjek iz Novalje, koji zapravo nema baš nikakvog dodira sa Likom. Ove regionalne podjele su stvarno smiješne, zapravo bedaste, jer Novalja grad na otoku Pagu potpao je pod Ličko-senjsku županiju, a otok Pag pod Zadarsku županiju. Tko li je bio samo toliko mudar (blesav) da jedan grad s mora spoji s Likom u jednu županiju, a sam otok u koji spada i grad Novalja pripoji Zadarskoj županiji? Mora da su to bili interesi u pitanju, vjerojatno zbog izbora.

  • colonelo 08.03.2019.

    Sunce mu žarko, ovom milinoviću. "Gumeni" je do jučer bio "oni" a danas optužuje "njih" za loše stanje u Lici. Hebo ga pas dok je bio "oni" koliko je ministara pozvao u Liku a sada sere o "invaziji". Najvažnije mu je bilo tko će biti upravitelj Plitvica kako bi mogao sa građevinskom mafijom apartmanizirati taj biser i uzeti lovu. Zbog toga je podigao ustanak i zbog toga se sve ovo događa. Poziva se na obitelj i kršćanske vrijednosti a preko 500 abortusa je izvršio, prokleti licemjer. Fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare