Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

'Mojem kolegi Kustiću i HDZ-u je podne, a meni tek sad sviće'

Uistinu sam napravio propust i da sam na sugestiju vašega kolege koji mi je na to skrenuo pozornost istog trenutka, tog 27. veljače unio sat u imovinsku karticu, rekao je Kustić

Portrait of sad woman victim of domestic violence and abuse with
Foto: Nova TV
31 komentara

U studiju Dnevnika Nove TV gostovali su HDZ-ov Marijan Kustić i župan, bivši HDZ-ovac Darko Milinović. Sučelili su se u povodu predstojećih izbora u Ličko-senjskoj županiji. 

KUSTIĆ:

Gospodine Kustiću koliko je sati?

Hvala na pitanju. Znam na što aludirate. Rekao sam već u svojoj izjavi, uistinu sam napravio propust i da sam na sugestiju vašega kolege koji mi je na to skrenuo pozornost istog trenutka, tog 27. veljače unio sat u imovinsku karticu. Još jednom, javno se ispričavam.

Kako je moguće da vam se dogodio takav propust?

Uistinu je iz nehaja, desio se propust, nisam razmišljao. Priznajem svoju grešku, ali sam nakon sugestije odmah to napravio.

ODLUČIT ĆE NIJANSE HDZ strepi od Milinovića: Tko će od nedjelje vladati Likom?

MILINOVIĆ:

Mojem kolegi i HDZ-u je podne, a meni tek sviće.

Je li točno da nitko u Lici nije mogao dobiti posao ako nije bio član HDZ-a?

Kad je SDP na vlasti onda govore da ne možeš dobiti posao bez članske iskaznice SDP-a, kad je u Lici HDZ na vlasti onda ne možeš dobiti posao bez iskaznice HDZ-a. Od nedjelje će vjerojatno biti ako si nezavisni da ne možeš dobiti posao. Nije točno.

U Lici imamo oko 40.000 stanovnika - 14.000 je zaposlenih, od toga 9.500 u javnom sektoru. Je li točno da se tim ljudima prijetilo da moraju glasovati za vladajuće?

Nije vam točan podatak, imate 13, 14 tisuća zaposlenih, u trgovačkim društvima radi 4 i pol tisuće, u obrtu 2 i pol tisuće, u poljoprivredi 400, 7.039 ljudi radi u gospodarstvu, to je 52 posto, a 48 posto je u javnom sektoru.

Je li im se prijetilo?

Nije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message