To je to što me zanima!

'Moju majku tjeraju iz bolnice, a ona još ne može ni stajati...'

Moja majka fizički donekle jest bolje, ali je ni fizioterapeuti ne mogu podignuti na noge, ne može uopće stajati na nogama. A psihički tone, i nije do sada dobila nikakvu psihološku pomoć
Vidi originalni članak

Senka Uvodić (87), žena koja je jedva preživjela luđački napad Luke Juretića prošlog tjedna u Solinu, doživjela je u četvrtak navečer novi šok.

Naime, sva u suzama nazvala je svog sina Slavka (66) i rekla mu kako će je u petak otpustiti iz bolnice.

- Ona ne spava, ne jede, samo prima infuziju, nepokretna je i psihički potpuno istraumatizirana. I samo osam dana nakon napada u kojem joj je ubijen suprug, moj otac, i kojeg je jedva preživjela, oni je žele otpustiti iz bolnice. Kad sam to čuo, doživio sam nervni slom, rekao nam je Slavko Uvodić, te dodao da nema riječi koliko je ogorčen:

HOROR U SOLINU: UBIO SUSJEDA Batom ih brutalno izudarao, pa otišao u svoj stan i igrao igrice

- Nemam nikakve zamjerke na liječnike. Naprotiv, i sa profesionalnog i ljudskog stajališta im zahvaljujem jer su pomogli i pomažu mojoj majci. Ali imam zamjerke na sustav, pa je su li ljudi u bolnici osobe ili predmeti, hladnjaci, kad se jedan malo popravi ide van, nema veze što je još u kvaru, dolazi drugi. Pa dokle ovo ide?

Moja majka fizički donekle jest bolje, ali je ni fizioterapeuti ne mogu podignuti na noge, ne može uopće stajati na nogama. A psihički tone, i nije do sada dobila nikakvu psihološku pomoć. Ona je zaliječena, ali nije izliječena, ni blizu. I kao takvu sustav je želi izbaciti iz bolnice. Nemam riječi koliko sam ogorčen, zaključio je Uvodić.

MONSTRUM IZ SOLINA Mlatio ih je batom: Senka je sva u krvi dozivala susjede

Doznali smo kako će njegova majka ipak ostati na liječenju u splitskoj bolnici najmanje do sredine sljedećeg tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Mohik 02.02.2019.

    Sirota gospodja ima 87 godina i prezivjela je veliku traumu. Biti ce pravo cudo ako ikada vise stane na noge. Gospodja vise nije predmet bolnickog lijecenja, a smjestaj na Psihijatriju bi joj dodatno pogorsao stanje. Sin bi to trebao shvatiti i mora pokusati osigurati adekvatni smjestaj za mamu. Uostalo, roditelji su imali 92 i 87 godina? Zar sin nije pripremio smjestaj za to dvoje staraca? Zar je mislio da oni nikada nece leci i da ce dovijeka biti sposobni brinuti se o sebi?

  • 02.02.2019.

    AD dimon odgovor veza komentar Drug Tito Moju znanicu pokosio moždani udar. Operiran hitnissimo 2x i nažalost pola tjela oduzeto. Prođe bolničko lječenje i treba krenuti na terapiju. Ona na 2. katu, terapija na 3. Nije išlo. Po pravilima bolnice mora napustiti zgradu na 24 sata (živi na 4. katu bez lifta, bolničarima preteško nositi gore dolje, pa je smjestili u hotelu prizemnu sobu i to po najvećoj kiši, a ona nepokretna.) Drugi dan bolničari po nju i ponovno u bolnicu, na terapiju 3. Kat. Da je ona ili suprug član ZNA SE stranke, baš me interesira, da li bi je tako mrcvarili. Upuštaš se u rasprave, a nemaš pojma kako život prosječnog Hrvata izgleda Spusti se s " domoljubnih" i hrvatskih oblaka na zemlju.

  • ~istina~ 02.02.2019.

    Moj savjet jer sve to smo prošli zatrazite od lječnika da oni direkt iz bolnice majku prevezu u varaždinske toplice na oporavak ..tamo će dobit sve što joj je potrebno..i fizijatre i psihologe ...je daleko al mozete vikendom makar otić joj u posjetu... biokovka kalos to je nula bodova...varazdinske toplice u njima će joj pružit se sve jako ljubazni su vode računa o pacijentima..mozete svaki dan dobit informaciju o stanju bolesnika...nikad vam se neće dogodit da zovete telefonom a da vam se ne jave...sve pohvale osoblju varaždinskih toplica...nikog nismo znali a tjekom posjeta vidili smo veličinu tog osoblja i jednu ljudskost veliku.....biokovka a i skoro kalos vam je katastrofa oni mrze bolesnike sve im je teško i samo što vam ne kažu koji k....c ste ovdje...užas...varaždinci su broj jedan....a samo rijetki uspiju doć kod njih šalju vas u ova smeća od toplica bikovka i kalos..gdje mrze vas zato što ste bolesni.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare