To je to što me zanima!

MiG-ovi opet lete. Iz MORH-a najavili moguće probijanje zvučnog zida danas i u petak

Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka, priopćio je MORH koji moli građane za strpljenje i razumijevanje
Vidi originalni članak

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) provodit će se u četvrtak i petak, 9. i 10. ožujka, od 10 do 16 sati redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, izvijestilo je u četvrtak Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

MORH VEĆ TRI MJESECA ŠUTI Otkrivamo zašto je pao MIG 21 u prosincu prošle godine: Dvostruki peh za pilota Lukana

Planirani probni let izvodit će piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila, a probijanje zvučnog zida očekuje se na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije na visini od 10 tisuća do 14 tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

VRIJEME DANAS Žuto upozorenje za dio zemlje: I dalje iznadprosječno toplo uz oblačno vrijeme, ali i sunce

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora. Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka, priopćio je MORH koji moli građane za strpljenje i razumijevanje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • blackeder2022 11.03.2023.

    Mogučnost? Neka lete u leru,ŝto je sigurno,sigurno je!

  • BROKRO 09.03.2023.

    Avioni za bacanje Gnoiva pozor sad!

  • c20let 09.03.2023.

    MIG-ovi opet lete.iz MORH.a najavlili moguce padanje istih,pa se mole gradjani da ostanu u svojim domovima..danas i u Petak

Komentiraj...
Vidi sve komentare