To je to što me zanima!

Most predstavio nositelje lista na izborima: 'Afere ne otkrivaju SDP i Rijeke pravde, nego mi!'

Prema očekivanjima, u prvoj izbornoj jedinici Mostovu listu nosi Marija Selak Raspudić, a u drugoj suprug Nino Raspudić. Prema sinoćnjem Crobarometru, Most i Hrvatski suverenisti imaju podršku 7,4 posto birača
Vidi originalni članak

Kod uvođenja eura, kod epidemije korone, kada su nas zatvarali i kada je patilo gospodarstvo, jedini smo u Hrvatskom saboru i na ulici, prikupljajući potpise, ustali u obranu ljudskih prava. Ako već pričamo o korupciji i rijekama pravde, ja ću reći dvije riječi, nama je potrebna čista voda. Voda koja čisti i razotkriva korupciju, voda koja pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine. Most je otkrio. Sjetite se, rekao je Nikola Grmoja danas na predstavljanju nositelja izbornih lista Mosta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sam Grmoja bit će nositelj liste u šestoj izbornoj jedinici koja je prekrojena i obuhvaća zapad Zagreba te dijelove Zagrebačke županije.

U prvoj izbornoj jedinici Mostovu listu nosi Marija Selak Raspudić, a u drugoj Nino Raspudić. U trećoj izbornoj nositelj liste je general Željko Sačić, u četvrtoj Josip Skočibušić, u petoj Marijan Pavliček, u sedmoj Zvonimir Troskot, u osmoj Marin Miletić, u devetoj izbornoj jedinici Miro Bulj, u desetoj Božo Petrov, a u 11. Hrvatska republikanska stranka iz BiH. 

Prema sinoćnjem Crobarometru, Most i Hrvatski suverenisti imaju podršku 7,4 posto birača i potpora im raste otkako se u predizbornu priču upleo predsjednik Zoran Milanović.  

Idi na 24sata

Komentari 39

  • PeroZagreb2023 26.03.2024.

    Ovi ĆUPRIJAŠI su nesposobni za vođenje države, što su i dokazali, ali su prvi u lajanju. Da su dobri imali bi vlast u Metkoviću koji je centar MOSTA.

  • Maxitron 26.03.2024.

    Naivnost,neznanje,samodopadnost....................nema kraja !! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • nec.1996 26.03.2024.

    imaju lipi slogan ali ne vrijedi nije ovjeren kod javnog biljeznika,sramotno kako vas je plenki bacio u kos .

Komentiraj...
Vidi sve komentare