To je to što me zanima!

'Motor odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u most...'

Strava u Budančevici: Motociklom je udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće. Motocikl je potpuno uništen, te se zapalio, a vozač je odletio još 50 metara...
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na državnoj cesti broj 2 u Budančevici u četvrtak oko 19.50 sati poginuo je vozač motocikla I.V. (31) iz Vrbovca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I.V. je na ravnom cestovnom potezu započeo preticati dva vozila na zadnjem kotaču. Prilikom spuštanja prednjeg dijela na kolnik izgubio je nadzor nad motociklom i sletio van kolnika, udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće. 

UŽAS KOD KLOŠTRA PODRAVSKOG Poginuo motorist: 'Na zadnjem kotaču je pretjecao kamione...'

Smrtno je stradao od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja. 

Motocikl je bio potpuno uništen i zapalio se. Strašne scene bile su na cesti, motocikl smrvljen, 150 metara od mjesta udarca, a vozač je odletio još 50 metara.

- Samo se čuo udarac i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali motor je odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most – rekao je jedan od vozača koji se u tom trenutku našao u blizini.

Pijan se zabio u policiju: 'Pa kaj ste tu stali?' 

U trenucima kad je policija radila očevid, oko 22 sata, vozač osobnog automobila zabio se u policijski automobil, koji je pak odbačen na vatrogasno vozilo.

Za volanom je bio potpuno pijani i dezorijentirani 31-godišnjak, izgubljen u vremenu i prostoru. Kombinacija njegova 2,35 promila, gužve na cesti, policijskih rotirki i bljeskajućih svjetala bila je jednostavno previše za njegove alkoholom narušene vozačke sposobnosti, piše ePodravina.

Kako kažu očevici, vozač je bio toliko pijan da ga je policija morala držati na nogama, a još im je lijepo i rekao “Pa kaj ste si tu stali”.

Naravno, vozač je na mjestu uhićen i protiv njega će biti podignut optužni prijedlog. Srećom, šteta je bila samo materijalna i nitko nije ozlijeđen.

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • JanaKamenar 21.04.2018.

    Ja sam vozac skutera, i mogu rec da niko od ostalih sudionika u prometu ne postuje, ni bicikliste ni motorist, puno njih ima nabrijane i dobre marke automobila i jurcaju kako ih volja, zalosno je sto mnogo čjudi nema savjest, ali misli u trenutku smrti, bih svi trebali pokazati svoju dobru stranu a ne, izjavljivati da je netko zasluzio smrt, zasto bi itko zasluzio smrt, zato postoji Bog i sudbina. Sucut ozaloscenoj obitelji.

  • JanaKamenar 21.04.2018.

    Ja sam se rodio, u petak 13oga.I to mi je sretan dan, cemu praznovjerje, i cemu toliko negativnih prema preminulom. To se moze svakome odvas dogoditi, nikad neznas kad si slijedeci. Od sudbine niko nemoze pobijeci, puno je pametnih ljudi, koji su isto tako igrom slucaja, ali i dodatkom sudbine tako okoncali zivot.

  • nori 🖖 20.04.2018.

    Trebao je preticati na prednjem kotaču

Komentiraj...
Vidi sve komentare