To je to što me zanima!

'Možda je sebično, ali napad mi je pokvario šopingiranje u Nici'

Lucy Nesbitt-Comaskey postala je najomraženija žena Britanije kada je izjavila da joj je teroristički napad pokvario putovanje u Nicu i šoping koji je ranije obavila
Vidi originalni članak

Britanka Lucy Nesbitt-Comaskey je bila na turističkom putovanju u Nici kada se dogodio teroristički napad u kojem je vozač kamiona pobio 84 osobe, uključujući i desetero djece. Lucy je pristala na intervju u kojem je doista nespretno izjavila da njen šoping sad više nema smisla. U petak se ispričala putem Facebooka nakon što je dobila puno kritika.

Lucy je dala intervju za Sky News i rekla da je njeno putovanje uništeno zbog napada: "Možda je ovo grozno reći, i možda malo sebično, ali napad mi je zaista pokvario šoping. Kupili smo svu ovu divnu odjeću i sada se ne možemo veseliti njoj. Sada to više ništa ne znači", rekla je.

Nakon toga je postavila ispriku na Facebooku u kojoj piše da je očito još bila pod razumljivim šokom kad je dala tu izjavu. Dodala je i da je njena izjava pogrešno shvaćena.

- Iskrena sućut svima koji su izgubili nekoga u napadu u Nici. Jako mi je žao zbog mog intervjua koji je zvučao bešćutno. Bila sam potpuno u šoku. Nespretno sam složila riječi. Još jednom kažem da mi je žao - napisala je Lucy na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • OrcaPerestrojka 20.07.2016.

    Dobra bostanka.

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 20.07.2016.

    Žena je rekla istinu koju samo budala može shvatiti u negativnom kontekstu.

  • krmetar 20.07.2016.

    Sto je najgore, ovdje ju ljudi brane... Sad sam i ja u šoku majke mi.. Zagrizite vase kapsule sa cijanidom molim vas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare