To je to što me zanima!

Mrsić: Koalicija SDP-a ne nudi ništa novo, najavljuju obećanja

Restart koaliciji zamjeraju što zaboravljaju osobe s invaliditetom "kojima su zajedno s HDZ-om oteli 450 milijuna kuna", od “očuvanja radnih mjesta” ne vide radnike, a HDZ-u su omogućili i nerazumno raspuštanje Sabora
Vidi originalni članak

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić  ocijenio je u srijedu da će Restart koaliciji trebati magična torba jer, kako je istaknuo, ni čarobni štapić neće biti dovoljan za ostvarenje svih izbornih obećanja koja su najavili.

- Iako tvrde drugačije, koalicija na čelu s SDP-om ne nudi ništa novo, već najavljuju hrpetinu šarenih izbornih obećanja građankama i građanima, i to bez imalo odgovornosti. Nažalost, to je na tragu načina ponašanja predsjednika SDP-a Davora Bernardića koji kontinuirano obećava, ali su mu jako dvojbene isporuke, što je i pokazao kroz svoj politički put - ističe se u priopćenju Demokrata.

Stranka smatra da 'nabrijavanje' izbornih obećanja nije realno niti odgovorno.

-SDP je na čelu s Bernardićem bio nejak i u Saboru jer su bez ikakvog zdravorazumskog propitkivanja podržali HDZ-ov način upravljanja krizom, za koji su čak i znali koliko je destruktivan - ocijenili su Demokrati.

BERO PREDSTAVIO PROGRAM: 'Restart koalicija je jedina i istinska snaga za promjene'

Restart koaliciji zamjeraju što zaboravljaju osobe s invaliditetom "kojima su zajedno s HDZ-om oteli 450 milijuna kuna", od “očuvanja radnih mjesta” ne vide radnike, a HDZ-u su omogućili i nerazumno raspuštanje Sabora, bez izglasavanja Zakona o obnovi Grada Zagreba nakon potresa.  

- Politička odgovornost je upoznati građanke i građane sa stvarnim stanjem i pružiti moguće scenarije djelovanja i taktike, i za suočavanje s potencijalno drugim valom koronakrize koji nas može sustići i prije jeseni. Buduća vlada mora osigurati program koji ima odgovornost, snagu i fleksibilnost u djelovanju inače nećemo moći pratiti i ublažiti učinke ekonomske krize - poručio je Mrsić. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • aquamanmyfrend 28.05.2020.

    Imao si priliku napraviti mirovinsku reformu sad je gotovo prošao voz baj baj

  • Kovani Pritisković 27.05.2020.

    Svaki dan nikne novi panj

  • Marun 27.05.2020.

    Ša ima Miraleme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare