To je to što me zanima!

Murganić: Žao mi je zbog Dalić, ali Vlada nastavlja dalje raditi

Žao mi je da je cijeli ogroman trud i napor potpredsjednice Vlade i Vlade na ovom poslu u sjeni proceduralnih i drugih postupaka, kazala je ministrica Nada Murganić
Vidi originalni članak

Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s koalicijskim partnerima održat će se u 14.30 sati u Vladi. No, prije sastanka koalicijskih partnera, u podne će se održati i uži kabinet Vlade. 

DALIĆ DALA OSTAVKU: 'Nisam učinila ništa krivo, ali ne želim biti uteg ovoj Vladi...'

Prvi sastanak koalicijskih partnera održan je prošloga petka. Nakon tog sastanka koalicijski partneri podržali su premijera, te naglasili potrebu postizanja nagodbe za Agrokor.

Dolazeći na uži kabinet Vlade, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić komentirala je ostavku Martine Dalić, javlja N1.  

- Žao mi je da je cijeli ogroman trud i napor potpredsjednice Vlade i Vlade na ovom poslu u sjeni proceduralnih i drugih postupaka. No, bez obzira na odlazak bilo kojeg ministra, Vlada će nastaviti i dalje funkcionirati na programima koje si je zacrtala - kazala je Murganić. 

STALNO POPUNJAVA MJESTA Ministar džoker: Hoće li Ćorića izabrati za nasljednika Dalićke?

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković izvijestio je ponedjeljak na izvanrednoj konferenciji za novinare u Banskim dvorima da je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić odlučila podnijeti ostavku, koju je on prihvatio. Sada se traži njezin nasljednik.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sadilinikada 15.05.2018.

    Murganic ti si sijedeca

  • škver 15.05.2018.

    I meni je žao što nije obrnuto.

  • zuluf_52 15.05.2018.

    Bogami i ti ces skoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare