To je to što me zanima!

'Žalac je rekla da se osjeća kao silovana, ostavljena u blatu...'

Došla sam u Vladu s ciljem da ministar potiče djelatnost i proživio rad sa strankama, s onima koji su najsiromašniji i s onima koji su bili opterećeni, rekla je Murganić novinarima
Vidi originalni članak

Nada Murganić je nakon sjednice izašla vidno potresena i obratila se novinarima. Istaknula je da je vrijeme da ministarstvo dođu neka nova rješenja. 

- Ja sam uvijek isticala sam dio sustava. I jesam, ja sam socijalna radnica. Sve što su moji kolege govorili mi je itekako poznato. Došla sam u Vladu s ciljem da ministar potiče djelatnost i proživio rad sa strankama, s onima koji su najsiromašniji i s onima koji su bili opterećeni. Sustav se može popraviti, ostavili smo dobre temelje - rekla je Murganić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dodala je da je sustav socijalne skrbi godinama bio uključen u druga ministarstva, kao što su ministarstvo zdravstva ili ministarstvo rada. 

VIDEO: SMJENA MINISTARA Plenkovićeva rekonstrukcija: Idu Murganić, Tolušić i Žalac

Podsjetimo, u srijedu je Nada Murganić razriješena ministarske funkcije, a na njezino mjesto doći će Vesna Bedeković

Ljutita Žalac projurila kraj novinara

Gabrijela Žalac je nakon sastanka samo uznemireno prošla pokraj novinara bez komentara o svojoj smjeni. Kako saznajemo od jednog HDZ-ovca, Žalac je bila jako ljuta.

- Rekla je da se osjeća kao silovana žena, ostavljena u blatu - kaže naš izvor.

'Moja nasljednica će nastaviti možda i bolje' 

- Napravili smo puno toga u Ministarstvu poljoprivrede, moja će nasljednica nastaviti isto, možda još i bolje - komentirao je smijenjeni ministar Tomislav Tolušić na izlasku iz središnjice stranke. Njega bi trebala zamijeniti državna tajnica Marija Vučković.

Idi na 24sata

Komentari 288

  • 22.07.2019.

    Što visoko leti nisko pada!

  • 19.07.2019.

    Tako je to kada slava lupi u glavu, pa ti se spusti malo niže. No još uvijek će dobivati puno veću plaču nego večina nas. Ali neće biti na jaslama, pa kako će preživjeti sa toliko malo para. Samo nešto više 10 000 . Sječam se jedne izjave naše ministrice iz bivših vlada kako joj njezina plača nije dosta ni za đeparac, a umrla bi od gladi da ju muž ne hrani. Trebalo bi sve političare poslati na magnetsku rezonancu da se lakše zbroje njihovi želuci. Kada bi sjedenje u saboru bilo volonterski, bi li i onda bila tolika borba za fotelje i velikodušnu brigu o Hrvatskoj. Trebalo bi skupljati potpise da taj rad bude volonterski a svakom neka ostane plača koju je imao prije ulaska u sabor. Naravno da i ti ljudi moraju od nečega živjeti.

  • 19.07.2019.

    Hoće li imati saborsku mirovinu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare