Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
288 komentara

'Žalac je rekla da se osjeća kao silovana, ostavljena u blatu...'

Došla sam u Vladu s ciljem da ministar potiče djelatnost i proživio rad sa strankama, s onima koji su najsiromašniji i s onima koji su bili opterećeni, rekla je Murganić novinarima

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
288 komentara

Nada Murganić je nakon sjednice izašla vidno potresena i obratila se novinarima. Istaknula je da je vrijeme da ministarstvo dođu neka nova rješenja. 

- Ja sam uvijek isticala sam dio sustava. I jesam, ja sam socijalna radnica. Sve što su moji kolege govorili mi je itekako poznato. Došla sam u Vladu s ciljem da ministar potiče djelatnost i proživio rad sa strankama, s onima koji su najsiromašniji i s onima koji su bili opterećeni. Sustav se može popraviti, ostavili smo dobre temelje - rekla je Murganić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dodala je da je sustav socijalne skrbi godinama bio uključen u druga ministarstva, kao što su ministarstvo zdravstva ili ministarstvo rada. 

VIDEO: SMJENA MINISTARA Plenkovićeva rekonstrukcija: Idu Murganić, Tolušić i Žalac

Podsjetimo, u srijedu je Nada Murganić razriješena ministarske funkcije, a na njezino mjesto doći će Vesna Bedeković

Ljutita Žalac projurila kraj novinara

Gabrijela Žalac je nakon sastanka samo uznemireno prošla pokraj novinara bez komentara o svojoj smjeni. Kako saznajemo od jednog HDZ-ovca, Žalac je bila jako ljuta.

- Rekla je da se osjeća kao silovana žena, ostavljena u blatu - kaže naš izvor.

'Moja nasljednica će nastaviti možda i bolje' 

- Napravili smo puno toga u Ministarstvu poljoprivrede, moja će nasljednica nastaviti isto, možda još i bolje - komentirao je smijenjeni ministar Tomislav Tolušić na izlasku iz središnjice stranke. Njega bi trebala zamijeniti državna tajnica Marija Vučković.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message