To je to što me zanima!

'Murganić zbog skandaloznog komentara mora dati ostavku'

Socijaldemokratski forum žena ponovno poziva na ratifikaciju Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja prema ženama i nasilja u obitelji - istanbulske konvencije...
Vidi originalni članak

Zbog jučerašnje izjave, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić mora podnijeti ostavku, kažu u Socijaldemokratskom forumu žena SDP-a i nastavljaju:

Skandalozni komentar ministrice Murganić za svaku je osudu. Partnersko nasilje prema ženama i nasilje u obitelji ni u kojem se slučaju ne mogu opravdati, ne mogu se relativizirati niti se na njih može reagirati lakonski, kako je to danas učinila ministrica.

MINISTRICA MURGANIĆ: 'Najoštrije osuđujem nasilje, to mi nalaže i osobno uvjerenje...'

“Tako je to u braku”, kaže ministrica obitelji, a mi u Socijaldemokratskom forumu žena SDP-a poručujemo joj - ne, partnersko nasilje i zlostavljanje nisu sastavnim dijelom bračnoga ugovora, nego su kažnjivi i za svaku su osudu. Žene žrtve nasilja, neovisno o
svojem bračnom i obiteljskom statusu, zaslužuju i zaštitu i podršku države i njezinih institucija. 

ZLATKO KOMADINA: 'Zbog izjave o Tomaševićima tražit ćemo opoziv Murganić'

Žene žrtve nasilja zaslužuju odgovornu politiku i odgovornu Vladu koja će ratificirati Istanbulsku konvenciju.

Socijaldemokratski forum žena ponovno poziva na ratifikaciju Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja prema ženama i nasilja u obitelji - istanbulske konvencije.

O TOMAŠEVIĆIMA Skandalozna izjava ministrice obitelji: To vam je tako u braku

Od premijera Plenkovića tražimo očitovanje o ratifikaciji Istanbulske konvencije te očekujemo da, ne podnese li ostavku sama, smijeni ministrici Murganić.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • povratnik13 12.01.2018.

    Te udruge žena je zlo za žene!

  • ramokatolik 12.01.2018.

    Forum žena SDP-a haaaaa haaaaa

  • jo2hn8ny 12.01.2018.

    Ova im je dobra : "Murganić zbog skandaloznog komentara mora dati ostavku". A što su žene Partije napravile za 324 žene koje su u zadnjih 15 godina u Republici Hrvatskoj ubijene, a od strane svoga životnoga partnera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare