To je to što me zanima!

Muškarac (59) uzrokovao požar kod Muća: Spaljivao otpad

Sumnja se da mu je jučer u 14,20 sati u mjestu Ramljanima prilikom spaljivanja građevinskog otpada vatra izmaknula kontroli te se proširila na obližnju šumu...
Vidi originalni članak

Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv muškarca osumnjičenog da je prilikom spaljivanja građevinskog otpada prouzročio jučerašnji požar kod Muća u kojem je izgorjelo 20 hektara borove šume i niskog raslinja, a u jednom trenutku vatra je zaprijetila i kućama.

Policija u Solinu dovršila je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

OPOŽARENO 20 HEKTARA Lokalizirali požar kod Muća: Na požarištu će dežurati vatrogasci

Sumnja se da mu je jučer u 14,20 sati u mjestu Ramljanima prilikom spaljivanja građevinskog otpada vatra izmaknula kontroli te se proširila na obližnju šumu, priopćila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Požar je lokaliziran oko 21 sat, a izgorjelo je 20 hektara borove šume i niskog raslinja. Protiv 59-godišnjaka podnesena je kaznena prijava mjerodavnome državnom odvjetništvu.

JOŠ NIJE UGAŠEN Požar kod Muća zaprijetio je i kućama, zaustavili širenje vatre

U jučerašnjem gašenju požara kod Muća sudjelovala su i tri kanadera i dva air-tractora, što je najviše protupožarnih zrakoplova u ovoj protupožarnoj sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare