To je to što me zanima!

Muškarac (63) je pretukao dva dječaka: 'Uništavali su klupicu'

Podsjetimo, dječaci romske nacionalnosti završili su u Klaićevoj bolnici s ozljedama. Počeo ih tući nečime što liči teleskopskoj palici te je govorio kako 'sve Rome treba pobiti i iseliti, rekao nam je otac jednog od dječaka
Vidi originalni članak

Muškarac (63) koji je u srijedu oko 17 sati brutalno napao dvojicu dječaka bio je u policiji na ispitivanju gdje im je rekao da je djecu istukao jer su uništavala drvenu klupicu u parkiću. 

Podsjetimo, dječaci romske nacionalnosti završili su u Klaićevoj bolnici s ozljedama. 

- Moj sin ima glavobolju, povraća, ne može ležati ni sjediti i trne mu lijeva ruka. Ne razumijem zašto je to taj čovjek napravio. Bili su u parku, a taj čovjek im je s balkona vikao 'gubite se, vi tu ne pripadate, ne možete ostati ovdje - na što su mu oni rekli da će otići za minutu samo da dođu cure. Spustio se niz stepenice, navukao kapuljaču i počeo ih tući nečime što liči teleskopskoj palici te je govorio kako 'sve Rome treba pobiti i iseliti - prepričava nam otac jednog od pretučenih maloljetnika. 

ZAGREB: 'SIN MI POVRAĆA, GLAVA GA BOLI' Pretukao dva romska dječaka: 'Sve vas treba pobiti i iseliti...'

Kako kaže otac, njega je nazvao prijatelj njegovog sina koji je također pretučen kako bi im javio što se dogodilo.

- Nisam mogao vjerovati da je to što govori istina. Kad smo došli do njih, ležali su na tlu. Rekli su mi da im je uzvikivao razne uvrede dok ih je tukao. Meni je drago što su uspjeli ovo preživjeti. Ne znam što bih napravio da sam ga svojim očima vidio kako tuče moje dijete, rekao je otac.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • nn2 09.03.2019.

    tko se netko brani, ili štiti imovinu onda je kriminalac, a dok romi po Međimurju napadaju i kradu onda se ne piše nacionalnost..svašta.

  • tutek 08.03.2019.

    Trne mu ruka? O, znači još jedan koji će šetati između auta na križanjima...

  • pješak 07.03.2019.

    Svaka čast 63-godišnjaku na učinjenom i na izrečenom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare