To je to što me zanima!

Tri nesreće: U sudaru kamiona i auta poginuo je jedan vozač

Na državnoj cesti D1 u mjestu Krnjak, oko 14.30 sati, sudarili su se teretno vozilo i automobil. Na mjestu je poginuo vozač automobila. Cesta je zatvorena za promet
Vidi originalni članak

Na 168. km autoceste A1, između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba, sudarila su se dva kamiona.

Na zaustavnoj traci stajao je šleper parkiran a dok ga je mimoilazio drugi šleper isti je zahvatio svojim prednjim desnim krajem u parkirani šleper, odnosno njegov zadnji desni kraj. Od siline udarca vozač šlepera je izgubio kontrolu nad upravljačem te udario u obližnju brinu uz auto cestu te se prevrnuo na lijevi bok.

Odmah se je zaustavilo više osobnih automobila i motorista i iz olupine kabine izvlačilo vozača, koji je za nekoliko minuta izvučen, pri svijesti s otvorenom ranom desne potkoljenice.

Nitko nije teže stradao. Zbog nesreće se vozi jednim trakom, javlja HAK

Poginuo vozač Škode

Na državnoj cesti D1 u mjestu Krnjak, oko 14.30 sati, sudarila se cisterna BiH registracijskih oznaka i automobil marke Škoda. Prema prvim neslužbenim informacijama vozač Škode je iz zasad neutvrđenih razloga prešao u suprotni trak i sudario se s cisternom koja je išla u smjeru Slunja. Na mjestu je poginuo vozač automobila. Cesta je zatvorena za promet, a obilazak je na Tušilović- Vojnić- Kolarić- Budačka Rijeka.

Zbog prometne nesreće na 38. km autoceste A5 Osijek-Sredanci zatvorena je dionica od Osijeka prema Čepinu. Uključenje na autocestu u smjeru Đakova i autoceste A3 moguće je na čvoru Čepin.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • piramida 20.09.2014.

    boze sacuvaj .

  • ObjektivniPromatrac 20.09.2014.

    TOBY tvoj komentar je provokacija koju si gurnes straga dok vozis kamion. Steta pa cijeli svijet nije tvoj. Nemam ja nikakvih problema. Sto rade oni koji razmisljaju kao ti ili ne razmisljaju, vidi se svaki dan iz prilozenog u crnoj kronici a ocito imaju problema koje policija treba uredovati.

  • toby 19.09.2014.

    Vozila iz suprotnog smjera se mimoilaze a iz istog smjera ako je jedno zaustavljeno se zaobilaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare