To je to što me zanima!

Na petak 13. ubio troje djece: Monstrum uskoro na slobodi?

Velika Britanija: David McGreavy je čuvao troje djece. Beba je počela plakati, a on je poludio i prebio ju nasmrt. Brata je zadavio, a sestri je prerezao grlo
Vidi originalni članak

David McGreavy ubio je troje djece i nabio njihova tijela na ogradu. Nazvali su ga 'monstrumom iz Worcestera'. Uskoro bi mogao biti pušten iz zatvora.

McGreavy je u petak 13. travnja 1973. čuvao Paula, Dawn i Samanthu Ralph. Tada je imao 21 godinu. Dobio je doživotnu kaznu zatvora s mogućnošću pomilovanja nakon 20 godina.

Jedno je vrijeme boravio u otvorenom zatvoru pa čak i u hostelu gdje je bio na uvjetnoj slobodi, ali je vraćen u zatvor nakon što je javnost za to saznala. Pomilovanje je tražio devet puta. Izvor iz zatvora kaže da McGreavy u zatvoru radi što želi, da ima svoju kuhinju i da smije ići u knjižnicu. Kaže i da su ga već puštali na uvjetnu slobodu i da se sada traži način da ga se pusti iz zatvora.

Stravičan zločin

McGreavy je bio podstanar kod para čiju je djecu ubio. Samantha koja je imala devet mjeseci počela je plakati. McGreavy je poludio i pretukao ju nasmrt. Paula, koji je imao četiri godine, je zadavio, a Dawn, koja je imala dvije godine, je prerezao grlo. Policija je djecu našla nabodene na susjednu ogradu.

Majka Elsie Ralph koja je tada imala 23 godine je bila na poslu, a njezin suprug Clive Ralph je otišao po nju.

Djecu su ostavili Davidu koji je bio njihov prijatelj i podstanar. Djeca su ga dobro poznavala. Često se igrao s njima i par nije sumnjao da bi im David mogao bilo kako nauditi. Kada su se vratili kući, dočekala ih je policija. McGreavy koji je bio izbačen iz kraljevske mornarice je zločin priznao. Rekao je policiji da Samantha nije htjela prestati plakati. 

- Stavio sam joj ruku na usta i 'nestao'. Paula sam zadavio žicom. Htio sam ga pokopati, ali nisam mogao. Izašao sam van i nabio ih na ogradu. Stalno sam čuo kao da netko govori djeca, djeca, djeca... - rekao je David McGreavy istražiteljima. Nejasno je da li je imao i seksualne motive. 

Ministarstvo nema komentara

Britansko ministarstvo pravosuđa kaže da slučaj ne žele komentirati i da je za puštanje zatvorenika za slobodu isključivo odgovoran neovisan odbor za pomilovanja, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mede 10.06.2016.

    za ovo nema oprosta ni kazne osim smrtne

  • zajno 09.06.2016.

    smrtna kazna najbolja umesto da ga pustaju

  • Dalibor0704 08.06.2016.

    Zaposliti ga kao babysitericu, ima iskustva. Što ga nisu objesili, budale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare