To je to što me zanima!

Na radnika Hrvatskih šuma je palo stablo i zatrpala ga zemlja

KOD PAKRACA: Nesreća je bila na strmom i nepristupačnom mjestu udaljenom od šumskog puta tako da su uz nadljudske napore uz pomoć djelatnika Doma zdravlja Pakrac mladog čovjeka izvukli
Vidi originalni članak

Mladi radnik (29) Hrvatskih šuma u petak je oko 11 sati teško nastradao pri sječi stabla u šumskom predjelu Kraguj, kod Pakraca. Prema još uvijek neslužbenim informacijama na njega se obrušila velika količina zemlje i korijenja, a da zlo bude veće drvosječu je poklopilo i posječeno stablo. U pomoć su mu priskočili ostale radne kolege koji su ga pokušavali izvući ispod zemlje i stabla.

Nesreća je bila na strmom i nepristupačnom mjestu udaljenom od šumskog puta tako da su uz nadljudske napore uz pomoć djelatnika Doma zdravlja Pakrac mladog čovjeka izvukli i prevezli prvo do Doma zdravlja, a potom do bolnice u Pakracu gdje su ga reanimirali. Liječnici su mu konstatirali višestruke prijelome ekstremiteta i zdjelice. Ozljede su jako teške, opasne po život i zbog toga ga prevoze u Traumatološku bolnicu u Draškovićevoj u Zagreb.  

- Policija je zaprimila dojavu o nesreći oko 11.15 sati. Prema onome što se dogodilo ne postoje elementi za kazneno djelo, jer se radi se o klasičnoj nesreći na radu - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske. Ostaje da se vidi do kakvog će nalaza doći nadležna inspekcija zaštite na radu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Gondor 16.03.2019.

    Jadni ljudi rade najteze i opasne poslove da bi zaradili za koricu hljeba I svoju porodicu a politicari samo sjede I kobejagi se brinu o nacionalnim interesima a u stvari ih bas briga za narod.Briga ih je samo za svoj dzep I svoju guzicu.Tako je I ovdje u Bosni,radnici ginu pokusavajuci nesto zaraditi,apoliticari se nesto svadjaju a kada na red dodju njihove place I povecanje placa odmah se dogovore,a obicnom narodu prodaju maglu o tzv ugrozenosti .

  • Debela kvočka 15.03.2019.

    hrvatske šume leglo mafije i neradnika i sve na uštrb radnika koji krvavo zarađuju kruh ..dok se sve više koti savjetnika i kancelarijskih štakora radnici su potplaćeni a o radnoj robi da i ne govorim samo smeće i škart !! Mladiću želim brz oporavak , a inspekcijama da odrade posao kako treba !!

  • 15.03.2019.

    Šume treba hitno privatizirati zbog manipulacije sa drvima

Komentiraj...
Vidi sve komentare