Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na radnika Hrvatskih šuma je palo stablo i zatrpala ga zemlja

KOD PAKRACA: Nesreća je bila na strmom i nepristupačnom mjestu udaljenom od šumskog puta tako da su uz nadljudske napore uz pomoć djelatnika Doma zdravlja Pakrac mladog čovjeka izvukli

13 komentara

Mladi radnik (29) Hrvatskih šuma u petak je oko 11 sati teško nastradao pri sječi stabla u šumskom predjelu Kraguj, kod Pakraca. Prema još uvijek neslužbenim informacijama na njega se obrušila velika količina zemlje i korijenja, a da zlo bude veće drvosječu je poklopilo i posječeno stablo. U pomoć su mu priskočili ostale radne kolege koji su ga pokušavali izvući ispod zemlje i stabla.

Nesreća je bila na strmom i nepristupačnom mjestu udaljenom od šumskog puta tako da su uz nadljudske napore uz pomoć djelatnika Doma zdravlja Pakrac mladog čovjeka izvukli i prevezli prvo do Doma zdravlja, a potom do bolnice u Pakracu gdje su ga reanimirali. Liječnici su mu konstatirali višestruke prijelome ekstremiteta i zdjelice. Ozljede su jako teške, opasne po život i zbog toga ga prevoze u Traumatološku bolnicu u Draškovićevoj u Zagreb.  

- Policija je zaprimila dojavu o nesreći oko 11.15 sati. Prema onome što se dogodilo ne postoje elementi za kazneno djelo, jer se radi se o klasičnoj nesreći na radu - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske. Ostaje da se vidi do kakvog će nalaza doći nadležna inspekcija zaštite na radu. 

Možda vas zanima i ovo:
Message