To je to što me zanima!

Na Uskrs im izgorjelo sve, čak i svi lijekovi za sinovu hemofiliju

Dječaci stari četiri i 17 godina nisu ozlijeđeni, dok se njihova majka Vedrana R. (38) nagutala dima dok je pokušavala ugasiti vatru i spasiti stvari iz kuće u Dućama
Vidi originalni članak

U kući u Dućama na predjelu Rogač kod Omiša u nedjelju oko 11 sati izbio je požar.  U kući se nalazila podstanarka Vedrana R. (38) s dvojicom sinova od 17 i 4 godine. Djecu su brzo susjedi izveli iz kuće te nisu ozlijeđena,. Majka je sama pokušala ugasiti vatru i spasiti nešto stvari te se nagutala dima i završila u KBC-u Split. Plamen joj je zahvatio kosu, no, nije teže ozlijeđena, ispričala nam je prva susjeda. Vatru su u 11.45 sati pogasili vatrogasci iz DVD-ova Dugi Rat i Omiš sa 7 vozila. 

Vatra je buknula u spavaćoj sobi, najvjerojatnije zbog neispravnog produžnog kabela. Zahvatila je gornji kat kuće, a zacrnila se i kuća koja se spaja na nju. Izgorio je namještaj i kućanski aparati, a u frižideru, kažu susjedi, i lijekovi za dijete koje boluje od hemofilije. 

- Ovdje su susjedi znaju posvađati oko kojeg kvadrata zemljišta, no, kad treba priskočiti u pomoć odmah polete. Nesretna žena tu je kod nas bila privremeno s djecom dok se ne snađe. Izašla je iz vatre sva u šoku, tresla se od straha, a stariji sin ju je smirivao i tješio dok je nije odvezla hitna pomoć, kazala je Ivana Vojnović iz obitelji vlasnika.

Sinovi su nakon požara otišli kod očeve obitelji. Iz opožarene kućice, koja se ljeti izdaje turistima, iznešene su stvari. Šteta, prema prvim procijenama, je oko 40.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • DarkBc 26.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ludi ZAGOREC 25.04.2011.

    Nemojte mudrovat nad tim nesretnim ljudima.,.žašto ovo i kako ono nego treba vidjet kako im se može POMOČI.

  • njufer 25.04.2011.

    obitelji želim sve najbolje,nažalost takav je život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare