To je to što me zanima!

Na vojnom poligonu zatečeno je 13 migranata, izgubilo se dijete

Skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Republike Hrvatske, na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kod Slunja identificirana je i zadržana u petak oko 18,30 sati
Vidi originalni članak

Na vojnom poligonu Hrvatske vojske  "Eugen Kvaternik" pored Slunja zatečeno je i identificirano 13 stranih državljana koji su predani policiji na daljnje postupanje, priopćilo je u subotu Ministarstvo obrane RH.

Skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Republike Hrvatske, na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kod Slunja identificirana je i zadržana u petak oko 18,30 sati.

'SAVEZNIČKO NEBO' Od Dubrovnika do Zagreba: Američki bombarderi B-52 letjeli uz pratnju hrvatskih migova

Tom prilikom pripadnici skupine stranih državljana prijavili su da se iz skupine izgubilo žensko dijete u dobi od 12 godina, navodi se u priopćenju MORH-a.

Od prijave nestanka, pripadnici Oružanih snaga RH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona “Eugen Kvaternik”.

NOVA SRAMOTA U HV-U S dužnosti udaljeno 9 vojnika, jer su bili pijani na dežurstvu

O događaju je odmah obaviještena hrvatska policija koja je preuzela strane državljane u postupak i provodi intenzivne mjere traganja iz svoje nadležnosti, dodaju iz Ministarstva obrane RH-a.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Maligreen 30.08.2020.

    Pojeli su ju

  • livija i ja 30.08.2020.

    Idemo svi tražiti dijete koje možda i ne postoji- nisu njima djeca bitna kada ih koriste kao sredstvo za svoje ciljeve.

  • verna 30.08.2020.

    Ovi se nesmetano šeću a ovaj laprda bez veze,nevjerojatno koji nemar..sigurno svi puni korone i nikom ništa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare