News

Komentari 25

Na vojnom poligonu zatečeno je 13 migranata, izgubilo se dijete

Na vojnom poligonu zatečeno je 13 migranata, izgubilo se dijete

Skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Republike Hrvatske, na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kod Slunja identificirana je i zadržana u petak oko 18,30 sati

Na vojnom poligonu Hrvatske vojske  "Eugen Kvaternik" pored Slunja zatečeno je i identificirano 13 stranih državljana koji su predani policiji na daljnje postupanje, priopćilo je u subotu Ministarstvo obrane RH.

Skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Republike Hrvatske, na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kod Slunja identificirana je i zadržana u petak oko 18,30 sati.

Tom prilikom pripadnici skupine stranih državljana prijavili su da se iz skupine izgubilo žensko dijete u dobi od 12 godina, navodi se u priopćenju MORH-a.

Od prijave nestanka, pripadnici Oružanih snaga RH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona “Eugen Kvaternik”.

O događaju je odmah obaviještena hrvatska policija koja je preuzela strane državljane u postupak i provodi intenzivne mjere traganja iz svoje nadležnosti, dodaju iz Ministarstva obrane RH-a.

Najčitaniji članci