To je to što me zanima!

Na Zrću ubijen član 'škaljarskog' klana Goran Vlaović zvan Goro, ubojica mu je pucao u potiljak?!

Na mjestu događaja provodi se očevid te  je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja - objavila je policija.
Vidi originalni članak

Crnogorski državljanin Goran Vlaović (38), zvan Goro, navodni član škaljarskog klana, žrtva je jutrošnjeg ubojstva na Pagu, javljaju crnogorski mediji.  Prema informacijama koje imaju 24sata, njega je iz vatrenog oružja usmrtio srpski državljanin, koji je potom pokušao pobjeći, ali uhvatila ga je policija. Crnogorski mediji navode svoje izvore iz policije koji su im rekli kako je Vlaović dio 'klana'.

UBOJSTVO NA PAGU Prve fotografije s mjesta strave na Zrću: Još se vidi krv na podu

Žrtva je preminula na putu do bolnice. 

- Isuse, Isuse, pucali su mu u glavu - čuje se glas jednog od ljudi koji su svjedočili zločinu.

OBRAČUNI U PARTY MEKI Krvavo Zrće: Ubojstvo učitelja bocom šampanjca nije riješeno, Britanac je izbo sunarodnjake

- Oko 6 sati zaprimili smo dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne na putu prema bolnici preminuo. Na mjestu događaja provodi se očevid te  je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja - objavila je policija.

ISTRAŽUJE SE I TA OPCIJA Što se krije iza ubojstva na Zrću: Srbin pucao Crnogorcu u glavu, radi se o naručenom ubojstvu?!

Ubijen je hicem iz neposredne blizine u glavu/potiljak.

VIDEO: PRIVELI SUMNJIVCA Strava na Zrću: Čovjeku pucali u glavu, umro na putu do bolnice. Napadač je državljanin Srbije?!

Ne radi se o radnicima ni turistima, a neslužbeno doznajemo kako policija istražuje i mogućnost naručenog ubojstva zbog načina na koji je ubojstvo izvršeno te da bi se moglo raditi o obračunu iz mafijaških krugova.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • zrno soli u glavi 26.08.2022.

    E, moj Goro. Završio si baš kako si mor'o.

  • gvagec 26.08.2022.

    Čemu tolika frka oko neradnika, lopova i probisvjeta .....................

  • bezeveze 25.08.2022.

    Crime doesnt pay

Komentiraj...
Vidi sve komentare