To je to što me zanima!

'Nadali smo se čudu, ali ovo je kraj. Sada će biti s majkom...'

Frankovo tijelo, koje je policija našla, isplivalo je u nedjelju oko 10.50 na udaljenosti od oko 20 metara od otoka Visovca. Iz policije su rekli kako očevidom utvrđuju sve okolnosti
Vidi originalni članak

Bila sam u crkvi i taman sam se molila za svog Franka. Odjednom je u uletio čovjek i rekao fra Boži da su kraj jezera našli tijelo - rekla je Milena Jakus, teta nestalog Franka Silova (16).

ČETVRTI DAN POTRAGE Franko (16) je nestao u jezeru: 'Ne znamo zašto su tamo išli'

Odmah je htjela, kaže, otrčati do tamo, baš kao i njen brat, Frankov tata, koji je također čuo vijest da je policija našla nečije tijelo.

- Nisu nas pustili. Rekli su nam da će nas nazvati čim budu imali više informacija te da trenutno sve mora proći uobičajenu proceduru. Tako nismo vidjeli tijelo, ali po svemu sudeći to bi trebao biti Franko - rekla je Milena Jakus.

POLICIJA POTVRDILA Nakon dva tjedna: Pronašli su tijelo nestalog Franka Silova

Frankovo tijelo, koje je policija našla, isplivalo je u nedjelju oko 10.50 na udaljenosti od oko 20 metara od otoka Visovca. Iz policije su rekli kako očevidom utvrđuju sve okolnosti.

Franko, koji je živio u mjestu Laškovica kod Skradina, prevrnuo se u malom čamcu kojim je 24. ožujka veslao zajedno s trojicom prijatelja na Visovačkom jezeru u Nacionalnom parku Krka. Pao je u vodu kad se jedan od prijatelja digao, a čamac se prevrnuo. Trojica prijatelja uspjela su doplivali do otoka, a on je nestao. Svakodnevnu potragu nastavili su i jučer u 9 sati.

13. DAN POTRAGE Ispovijest shrvanog oca: Moj Franko bio je ponos našeg sela

- Osim policajaca na terenu su bili i djelatnici NP Krka, HGSS-ovci i djelatnici Lučke kapetanije. Sve zajedno njih deset s četiri plovila - kazala je jučer ujutro glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor. Neslužbeno doznajemo kako je tijelo pronašao rendžer NP Krka i to na mjestu gdje se brodica i prevrnula.

NESTAO U SUBOTU Franku (16) i dalje nema traga: Područje pretražuje 20-ak ljudi

- Sad nam je još teže, ovo je još veći šok za sve nas. Nekako smo se nadali čudu i mislili da će ga možda naći netko negdje živog. Sad znamo da je kraj. Nema tu utjehe niti olakšanja. Jedino nam je drago da ćemo ga moći pokopati i moliti na njegovom grobu. Prije nekoliko godina umrla mu je i majka. Tješi nas što ćemo ga sad pokopati s mamom i bakom. I to je bolje, nego da ga je Krka zauvijek uzela - neutješno je govorila teta Milena.

Otkrila je i kako je cijela obitelj na okupu u njenoj kući te da samo čekaju telefonski poziv od policije i njihovu konačnu potvrdu. Policija je jučer poslijepodne i potvrdila da je tijelo Frankovo.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • UNPROFOR 09.04.2018.

    Onaj ko je ikada upao u ledenu vodu i u njoj ostao bar 5 sek . zna , u ćemu je štos i da je to smrtno opasno pa se možeš zvati i Đurđa Bjedov !

  • škver 09.04.2018.

    Nikada neću shvatiti da ti je dijete u zemlji a ti moliš boga koji ga je uzeo !!!!

  • sol 09.04.2018.

    Nema tu rijeci, samo mi je cudno? sta je nađen gdje se utopio, tako je i Antonija nađena gdje se trazilo i prolazilo, mozda mi se cini ili mi se ne cini, da cuda se događaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare