To je to što me zanima!

Otac sa sinovima prodavao izbjeljivač kao lijek za koronu

Brzo nakon konzumiranja tzv. lijeka, brojni su se potrošači požalili na nuspojave poput povraćanja, proljeva, mučnine i dehidracije, na što je FDA upozorila ljude da ne konzumiraju tzv. lijek
Vidi originalni članak

Nadbiskup Mark Grenon (62) i njegova tri sina s Floride, optuženi su za prijevaru jer su proizvodili, promovirali i prodavali proizvod Miracle Mineral Solution (MMS), tzv. lijek za zloglasni virus Covid-19.

Kako prenosi NBC News, Grenon i njegovi sinovi su ljudima, umjesto 'lijeka' koji liječi Covid-19, podvalili kemijsku otopinu koja sadrži vodu i izbjeljivač.

Kako bi privukli što više kupaca, tvrdili su kako, osim korone, sredstvo može izliječiti rak, Parkinsonovu bolest i Alzheimer.

Brzo nakon konzumiranja tzv. lijeka, brojni su se potrošači požalili na nuspojave poput povraćanja, proljeva, mučnine i dehidracije, na što je FDA upozorila ljude da ne konzumiraju ovo 'čudo' jer može biti opasno po život.

- FDA je primila izvještaje o potrošačima koji su patili od jakog povraćanja, teškog proljeva, po život opasnog niskog krvnog tlaka uzrokovanog dehidracijom i akutnog zatajenja jetre nakon pijenja ovih proizvoda - stoji u priopćenju.

Grenon je, uz pomoć sinova, navodno prodao desetke tisuća 'lijeka MMS' širom zemlje i tako zaradio oko milijun dolara. 

Prema neslužbenim informacijama, Marku Grenonu i njegovim sinovima prijeti doživotni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TsarSimeun 27.04.2021.

    Zašto braniti ljudima da piju ono što misle da će im pomoći? Pod uvjetom da i nadbiskup malo potegne iz flašice za njima.

  • Usora1 27.04.2021.

    nadbiskup ili nadbiSUKUP..... cega? ili je rijec tu da  umjesto informacije ima sasvim drugi cilj...

  • Turbojunkie 27.04.2021.

    Nebi nadbiskup lagao. Podmeću mu sotonisti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare