Obavijesti

News

Komentari 3

Otac sa sinovima prodavao izbjeljivač kao lijek za koronu

Otac sa sinovima prodavao izbjeljivač kao lijek za koronu

Brzo nakon konzumiranja tzv. lijeka, brojni su se potrošači požalili na nuspojave poput povraćanja, proljeva, mučnine i dehidracije, na što je FDA upozorila ljude da ne konzumiraju tzv. lijek

VIDEO

Nadbiskup Mark Grenon (62) i njegova tri sina s Floride, optuženi su za prijevaru jer su proizvodili, promovirali i prodavali proizvod Miracle Mineral Solution (MMS), tzv. lijek za zloglasni virus Covid-19.

Kako prenosi NBC News, Grenon i njegovi sinovi su ljudima, umjesto 'lijeka' koji liječi Covid-19, podvalili kemijsku otopinu koja sadrži vodu i izbjeljivač.

Kako bi privukli što više kupaca, tvrdili su kako, osim korone, sredstvo može izliječiti rak, Parkinsonovu bolest i Alzheimer.

Brzo nakon konzumiranja tzv. lijeka, brojni su se potrošači požalili na nuspojave poput povraćanja, proljeva, mučnine i dehidracije, na što je FDA upozorila ljude da ne konzumiraju ovo 'čudo' jer može biti opasno po život.

- FDA je primila izvještaje o potrošačima koji su patili od jakog povraćanja, teškog proljeva, po život opasnog niskog krvnog tlaka uzrokovanog dehidracijom i akutnog zatajenja jetre nakon pijenja ovih proizvoda - stoji u priopćenju.

Grenon je, uz pomoć sinova, navodno prodao desetke tisuća 'lijeka MMS' širom zemlje i tako zaradio oko milijun dolara. 

Prema neslužbenim informacijama, Marku Grenonu i njegovim sinovima prijeti doživotni zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.