To je to što me zanima!

Naguravali Brunu Orešara jer im kasni plaća već 20 dana

Nezadovoljstvo poslovodstvom tvrtke Jadrankamena traje već godinama. Kulminiralo je zbog kašnjenja plaće više od 20 dana. Nekolicina radnika naguravala je vlasnika
Vidi originalni članak

Nekolicina nezadovoljnih radnika pučiškog Jadrankamena nasrnuli su u ponedjeljak oko 11 sati na većinskog vlasnika tvrtke bivšeg tenisača Bruna Orešara. Radnicima je plaća kasnila 20 dana i stupili su u štrajk upozorenja. Nezadovoljstvo poslovodstvom tvrtke traje veće godinama jer veliki dio mještana ovisi o vađenju iz Jadrankamenovih kamenoloma, a nisu bili zadovoljni Orešarovom brigom o tvrtki. Par zaposlenika isfrustriranih situacijom popelo se na binu i naguravalo je Orešara, no, kolege su ih spriječile da ne dođe do većeg incidenta. Policija je oko 11.30 sati primila dojavu, a stigla je nakon što se sve stišalo. Ni Orešar niti itko drugi nije prijavio incident.

Sindikat je dogovorio kako će prestajati sa štrajkom, ako dođe i obrati im se Orešar. Došao je u mjesno kino i zamolio ih za strpljenje jer mu je Porezna uprava blokirala račun zbog, kako je rekao, problema s naplatom potraživanja, te da ne može ishoditi kratkoročni kredit za plaće. Obećao im je u 4 rate isplatiti za siječanj i veljače do ožujka kad bi sve krenulo normalno, prenio je Marino Kaštelan, načelnik Općine Pučišća iz HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • depeche mode 07.02.2011.

    ti lipo reket u ruku te bruni serviraj,priča pišta da mu je nec sa ponovljenim servisom najdraži

  • konjina 07.02.2011.

    nagruvala vlasnika

  • regan 07.02.2011.

    udri samo udri razbojnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare