To je to što me zanima!

Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela

Pred zgradu u zagrebačkoj Ulici Milovana Kovačevića kasno poslijepodne stigli su specijalci, ekipa za posebne zadaće i Hitna pomoć. Policija je zgradu ogradila policijskom trakom i odmaknula ljude
Vidi originalni članak

Ovo je moj dom! Isključili su mi struju, ne mogu puštati muziku i kaj da sad radim? Kaj? Kaj?, urlao je muškarac jučer poslijepodne s balkona zgrade u zagrebačkom naselju Sopot. Mahao je i prijetio nožem, svako  malo ulazio u stan, vraćao se na balkon, palio cigaretu i točio viski Jack Daniels u čašu.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija privela muškarca u Sopotu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A drama u zgradi u Ulici Milovana Kovačevića na broju 9 počela je ujutro nakon što je ženu i djecu istjerao iz stana. Kako doznajemo, napio se, razbijao po stanu, udarao nogama po zidovima, te su susjedi pozvali policiju. Uz temeljnu policiju, pred zgradu su kasno poslijepodne stigli i specijalci,  ekipa za posebne zadaće i Hitna pomoć. Prolaznike su zamolili da se odmaknu od zgrade zbog vlastite sigurnosti, a oko 19 sati zgradu su ogradili policijskom trakom.

- Policajci su ga molili da mirno otvori vrata, ali je odbio i rekao da će ih sve zaklati - rekao nam je jedan od susjeda, dok je drugi uspio porazgovarati s njegovom suprugom.

- Rekla mi je da ne želi više čuti za njega i da joj je drago što su uspjeli živi izaći iz stana jer je potpuno prolupao - rekao je susjed. U zgradu nije mogla ući ni žena koja čuva jednu stariju bolesnu ženu dok su joj djeca na moru.

- Trebala bih joj dati tablete. Pričala sam s policijom i rekli su mi da, ako nije hitno, pričekam sat ili dva i da će me onda probati pustiti u zgradu - ispričala je žena. Susjedi koji ga dobro znaju tvrde da je bio normalan čovjek, no da mu se nešto pomutilo u glavi zbog tableta i alkohola koji je popio. Iza sebe ima dva braka i četvero djece.

Oko 22 sata policija je samo neke stanare počela puštati u zgradu, a rastrojenog muškarca pokušavali su smiriti i urazumiti pregovarači, pa čak i njegova supruga. Priveli su ga nešto poslije 23 sata. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lstojcic 22.06.2020.

    Branitelj sa problemima,penzija,alkohol,neuredan život i nitko ne brine o takvim ljudima a na drugoj strani balavanderi poznatog oca,čovjeka koji je već godinama predsjednik udruge branitelja prete,tuču,bahate se sa svojim posjedom koje su zaradili ""poštenim i krvavim radom(sic)"" rade što im se prohtije.Koja je ovo država i zašto su mnogi dali život,zdravljei miran i dobar život.

  • jesen2018 22.06.2020.

    HEP nije socijalna ustanova. Isporučuje energiju koju je potrošač dužan platiti. Ako dotični gospodin ima za cigarete i viski onda ima i za struju. Prestanimo miješati kruške i jabuke. Zato što oni koji su opljačkali državu slobodno šeću i uživaju u ukradenom nije kriv HEP nego pravosuđe.

  • jesen2018 22.06.2020.

    Jako dobar čovjek koji ima dva braka iza sebe i četvero djece, pa pije, lupa i prijeti. Baš se pitam zašto mu se raspao prvi, a vjerojatno će i drugi brak kad je tako dobar. Ne razumijem žašto susjedi imaju potrebu išta komentirati,. pogotovo za takve likove govoriti da su dobri, ali eto nešto ih je mali prebacilo. Dobro su postupili što su zvali policiju i dalje se ne trebaju petljati, a žena će ako je pametna otići s djecom što dalje da ne bi završila u crnoj kronici kad dobrica opet poludi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare