Obavijesti

News

Komentari 35

Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela

Nakon pet i pol sati pregovora i taktiziranja, policija rastrojenog muškarca napokon privela
5

Pred zgradu u zagrebačkoj Ulici Milovana Kovačevića kasno poslijepodne stigli su specijalci, ekipa za posebne zadaće i Hitna pomoć. Policija je zgradu ogradila policijskom trakom i odmaknula ljude

VIDEO

Ovo je moj dom! Isključili su mi struju, ne mogu puštati muziku i kaj da sad radim? Kaj? Kaj?, urlao je muškarac jučer poslijepodne s balkona zgrade u zagrebačkom naselju Sopot. Mahao je i prijetio nožem, svako  malo ulazio u stan, vraćao se na balkon, palio cigaretu i točio viski Jack Daniels u čašu.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija privela muškarca u Sopotu 

Pokretanje videa...

Privođenje muškarca u Sopotu 00:54

A drama u zgradi u Ulici Milovana Kovačevića na broju 9 počela je ujutro nakon što je ženu i djecu istjerao iz stana. Kako doznajemo, napio se, razbijao po stanu, udarao nogama po zidovima, te su susjedi pozvali policiju. Uz temeljnu policiju, pred zgradu su kasno poslijepodne stigli i specijalci,  ekipa za posebne zadaće i Hitna pomoć. Prolaznike su zamolili da se odmaknu od zgrade zbog vlastite sigurnosti, a oko 19 sati zgradu su ogradili policijskom trakom.

- Policajci su ga molili da mirno otvori vrata, ali je odbio i rekao da će ih sve zaklati - rekao nam je jedan od susjeda, dok je drugi uspio porazgovarati s njegovom suprugom.

S nožem u rucio vikao s balkona stambene zgrade u Sopotu - stigla specijalna policija

- Rekla mi je da ne želi više čuti za njega i da joj je drago što su uspjeli živi izaći iz stana jer je potpuno prolupao - rekao je susjed. U zgradu nije mogla ući ni žena koja čuva jednu stariju bolesnu ženu dok su joj djeca na moru.

- Trebala bih joj dati tablete. Pričala sam s policijom i rekli su mi da, ako nije hitno, pričekam sat ili dva i da će me onda probati pustiti u zgradu - ispričala je žena. Susjedi koji ga dobro znaju tvrde da je bio normalan čovjek, no da mu se nešto pomutilo u glavi zbog tableta i alkohola koji je popio. Iza sebe ima dva braka i četvero djece.

Oko 22 sata policija je samo neke stanare počela puštati u zgradu, a rastrojenog muškarca pokušavali su smiriti i urazumiti pregovarači, pa čak i njegova supruga. Priveli su ga nešto poslije 23 sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca