To je to što me zanima!

Nakon snijega - tučnjava: Zbog sudara potukli se nasred ceste

Čitatelj nam je poslao snimku tučnjave u Rijeci. Navodno su se poslije sudara u petak u Podmurvicama četvorica muškaraca fizički obračunali, a svjedok je sve snimio...
Vidi originalni članak

Kako je krenuo padati snijeg u Rijeci, pala je i velika tučnjava. U Rijeci je zbog loših vremenskih uvjeta jedan automobil , u kojemu su bila dvojica u žutim jaknama, proklizao, priča svjedok koji je snimio video. Tvrdi da im je potom treći čovjek prigovorio i nešto dobacio pa su ga napali, a četvrti muškarac ih je razdvajao.

Kako saznajemo, došlo je do sudara Rovera riječkih registracija i Opel Astre u ulici Emilija Randića u Podmurvicama u petak oko 19 sati. Nakon toga je došlo do verbalnog sukoba trojice muškaraca I.P. (33), R.L. (51) i I.Ž (57) nakon čega prva dvojica napadaju 57-godišnjaka.

Napadači su pod utjecajem alkohola privedeni u policijsku postaju zbog narušavanja javnog reda i mira gdje će biti zadržani do otrježnjenja. Protiv njih će biti podignut optužni prijedlog dok je oštećeni zadobio lakše tjelesne ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • drogeraš_1 15.01.2017.

    neće se u švicarskoj potući....zna se gdje je balkan

  • kulful 14.01.2017.

    Bože budala

  • bradonja_1 14.01.2017.

    Kad se seljacine sudare...

Komentiraj...
Vidi sve komentare