To je to što me zanima!

Naljutio ih tečaj: 'Lopovluk, za 100 eura dobio sam 607 kuna'

Tečajne liste su jasno istaknute, a klijentima vraćamo novac ako nakon transakcije nisu zadovoljni, rekli su iz mjenjačnice
Vidi originalni članak

Pogledajte ovog lopovluka, i onda kažu ne ide nam turizam kako treba, rekao nam je nezadovoljan čitatelj iz Makarske. On je u jednoj mjenjačnici otišao zamijeniti 100 eura u kune, a nakon što je dobio novac i račun šokirao se tečajem.

U trenutku pisanja teksta, tečaj eura prema Hrvatskoj narodnoj banci iznosi 7,49, dok je naš čitatelj dobio svega 607 kuna.

Ipak, to nije ništa novo, i lani su nam se javljali čitatelji sa sličnim  'problemima' i negodovali zbog tečaja na obali.

KONFERENCIJA KVAKA24 Ministar Marić: 'Spremni smo za uvođenje eura i put u Schengen'

Kontaktirali smo i mjenjačnicu i pitali ih kako je takav tečaj moguć i je li sve po zakonu. 

- Tvrtka posluje u skladu s propisima RH. Ovakva je praksa uobičajena u svijetu, posebno kada se radi o frekventnim lokacijama s visokim zakupima. Tečajne liste su jasno istaknute, a klijentima vraćamo novac ako nakon transakcije nisu zadovoljni - rekli su iz mjenjačnice.

Idi na 24sata

Komentari 258

  • mistermot 09.06.2022.

    Još malo ,šta ste jamili, jamili

  • 123ABCD 09.06.2022.

    Putijem širom svijeta, kad god dođem iz Amerike u HR ili dižem sa bankomata gdje dobijem tečaj skoro kao na berzi ili plaćam karticom. Niti slučajno ne nosim više od 100$ gotovine sa sobom, taman trebam nositi i hodatit sa nekim paretima ko seljak bauštelac okolo.

  • Luka Lešić 09.06.2022.

    Pa dobro si i dobio moraš i uslugu malo platit.... Znači naša kuna ništ a eur 7 puta veći...neka sad kad se izjednačimo nećete nas bar gledat ko sa desetog kata i sve će dit drukčije

Komentiraj...
Vidi sve komentare