To je to što me zanima!

Teroristički napad u Zvorniku: Uhitili su još jednog muškarca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SIPA je na području Kalesije uhitila muškarca K. M., kojeg dovode u vezu s terorističkim napadom u Zvorniku. Kako piše Klix.ba, riječ je o Kasimu Mehidiću
Vidi originalni članak

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su na području Kalesije uhitili muškarca K. M. , kojeg se dovodi u vezu s terorističkim napadom na policijsku stanicu u Zvorniku . Kako doznaje Klix.ba , riječ je o Kasimu Mehidiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U nastavku aktivnosti povodom terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku, pripadnici zajedničkog istražiteljskog tima na području Kalesije pretražuju stan i druge prostorije koje koristi K.M. , dok je na području Dubnice pretražena prostorija Mesdžida s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelom iz člana 201. KZ BiH "Terorizam“ i poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku - priopćila je SIPA .

SIPA navodi da je K.M. uhićen te će ga privesti u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, gdje će se izvršiti kriminalistička obrada. Nakon toga predat će ga Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje.

Kriminalistička obrada nad Avdulahom Hasanovićem , koji je u utorak ujutro uhićen na području općine Zvornik i priveden u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, još uvijek traje. Istovremeno se saslušava veći broj svjedoka, navodi SIPA.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sabo 29.04.2015.

    Netko stvarno želi pokrenuti rat. Ovo je dovoljno http://saff.ba/nerdin-ibric-nije-uzvikivao-allahu-ekber-vec-je-psovao-majku-policajcima/#.VUCRiiHtkTA

  • Sto jedan sa crtom 29.04.2015.

    Dajte ne serite novinari!Mislite si "u americi se desavaju terorizmi pa ajmo i mi".LAZETE koliko ste dugi i siroki!Nema terorizma na balkanu od naroda.SAMO OD NOVINARA I DRZAVE I KORPORACIJA.Vas terorizam je BIOLOSKI I PSIHOLOSKI.I ako im dozvolite bit ce vam OPET i fizicki terorizam i sve prikriveno od medije naravno da se raja ne UZBUDI i ne KORDINIRA.

  • colonelo 29.04.2015.

    ... ma koji teroristički napad ? ... srbijanci liku ubili oca i on se sada osvetio, ne na nedužnim žrtvama što je mogao kad se već odlučio na samoubilački napad već na onima koji su vjerojatno i činili zločine ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare