News

Komentari 33

Teroristički napad u Zvorniku: Uhitili su još jednog muškarca

Teroristički napad u Zvorniku: Uhitili su još jednog muškarca

SIPA je na području Kalesije uhitila muškarca K. M., kojeg dovode u vezu s terorističkim napadom u Zvorniku. Kako piše Klix.ba, riječ je o Kasimu Mehidiću

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su na području Kalesije uhitili muškarca K. M. , kojeg se dovodi u vezu s terorističkim napadom na policijsku stanicu u Zvorniku . Kako doznaje Klix.ba , riječ je o Kasimu Mehidiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U nastavku aktivnosti povodom terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku, pripadnici zajedničkog istražiteljskog tima na području Kalesije pretražuju stan i druge prostorije koje koristi K.M. , dok je na području Dubnice pretražena prostorija Mesdžida s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelom iz člana 201. KZ BiH "Terorizam“ i poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku - priopćila je SIPA .

SIPA navodi da je K.M. uhićen te će ga privesti u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, gdje će se izvršiti kriminalistička obrada. Nakon toga predat će ga Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje.

Kriminalistička obrada nad Avdulahom Hasanovićem , koji je u utorak ujutro uhićen na području općine Zvornik i priveden u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, još uvijek traje. Istovremeno se saslušava veći broj svjedoka, navodi SIPA.

Najčitaniji članci