To je to što me zanima!

Riječanka našla kuvertu punu novca: 'Sve vraćeno vlasniku'

Vlasnik će znati što piše na kuverti, što na papiru i kolika je suma. Ako se ne javi do sutra, kuvertu ću predati u policijsku postaju, napisala je u četvrtak na Facebooku Riječanka. Vlasnik se javio u petak
Vidi originalni članak

Jasna Vrhovac pronašla je u četvrtak na ulici u Rijeci kuvertu s povećom sumom novca, a na društvenim mrežama objavila je kako traži vlasnika. U petak prijepodne stigao je 'update', novac je vraćen vlasniku.

Ovo je Jasna napisala u četvrtak.

- U Osječkoj ulici našla sam kuvertu, a u njoj određenu sumu novaca (skoro sam u nesvijest pala). Nešto je u kunama, a nešto u eurima. U kuverti je papir s nekim izračunom, ručno ispisan, bez ikakvih generalija. Vlasnik će znati što piše na kuverti, što na papiru i kolika je suma. Ukoliko se do sutra ne javi, kuvertu ću predati u policijsku postaju, pa je može tamo preuzeti - napisala je u četvrtak Riječanka na Facebooku.

A ovo je dodala u petak na tu istu objavu:

- Update: Novac je upravo vraćen vlasniku, napisala je uz dva srca kraj objave. 

Žena velikog srca inače je pokrenula humanitarnu akciju za radnike Brodogradilišta 3. maj koji ne dobivaju plaće već mjesecima i vlasnik koji je izgubio kuvertu s novcem imao je veliku sreću da ju je pronašla spomenuta gospođa.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • AnastasiaHannah 23.08.2019.

    Gospođa je mudro napravila,a svaki pošten vlasnik je trebao dati 10 % od svote,to je propisano zakonom,to je u obvezi.Oni koji nisu dali su samo pokazali da novac nnisu stekli legalno i kakovi su karakteri,da je novac prljav.

  • 23.08.2019.

    Pozdravljam časnu i poštenu gestu gospođe i ja sam našao u tri navrata novčanik i vratio sam vlasnicima.

  • Papatest 23.08.2019.

    Netko tko tako traži vlasnika izgubljene love u Hrvatskoj djeluje kao da je bolestan psihički.

Komentiraj...
Vidi sve komentare