Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
105 komentara

Riječanka našla kuvertu punu novca: 'Sve vraćeno vlasniku'

Vlasnik će znati što piše na kuverti, što na papiru i kolika je suma. Ako se ne javi do sutra, kuvertu ću predati u policijsku postaju, napisala je u četvrtak na Facebooku Riječanka. Vlasnik se javio u petak

Foto: Facebook
105 komentara

Jasna Vrhovac pronašla je u četvrtak na ulici u Rijeci kuvertu s povećom sumom novca, a na društvenim mrežama objavila je kako traži vlasnika. U petak prijepodne stigao je 'update', novac je vraćen vlasniku.

Ovo je Jasna napisala u četvrtak.

- U Osječkoj ulici našla sam kuvertu, a u njoj određenu sumu novaca (skoro sam u nesvijest pala). Nešto je u kunama, a nešto u eurima. U kuverti je papir s nekim izračunom, ručno ispisan, bez ikakvih generalija. Vlasnik će znati što piše na kuverti, što na papiru i kolika je suma. Ukoliko se do sutra ne javi, kuvertu ću predati u policijsku postaju, pa je može tamo preuzeti - napisala je u četvrtak Riječanka na Facebooku.

A ovo je dodala u petak na tu istu objavu:

- Update: Novac je upravo vraćen vlasniku, napisala je uz dva srca kraj objave. 

UPDATE: NOVAC UPRAVO VRAĆEN VLASNIKU. <3 <3 U Osječkoj ulici našla sam kuvertu, a u njoj određenu sumu novaca (skoro...

Objavljuje Jasna VrhovacČetvrtak, 22. kolovoza 2019.

Žena velikog srca inače je pokrenula humanitarnu akciju za radnike Brodogradilišta 3. maj koji ne dobivaju plaće već mjesecima i vlasnik koji je izgubio kuvertu s novcem imao je veliku sreću da ju je pronašla spomenuta gospođa.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message