To je to što me zanima!

Našli trag koji vodi do Maddie? Raskopavaju vrt u Hannoveru

Policija u Njemačkoj jutros je počela kopati na jednoj livadi u blizini Hanovera, gdje je Christian Bruckner živio neko vrijeme. Nije još jasno traže li tijelo male Maddie ili dokaze koje bi ga povezali uz njen nestanak
Vidi originalni članak

Njemačka policija pretražuje vrt u blizini Hannovera, izvijestili su iz ureda tužitelja Braunschweiga, prenosi Sky News

- Pretres je povezan s istragom o slučaju nestanka Madeleine McCann - izvijestila je glasnogovornica Julia Meyer za AFP. 

Podsjetimo, Maddie je nestala 3. svibnja 2007. kada je imala tek tri godine iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prošlo je 13 godina od nestanka male Maddie 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je dramatičan tijek događanja. Policija u Njemačkoj jutros je počela kopati na jednoj livadi u blizini Hannovera, gdje je Christian B. živio neko vrijeme - izvijestio je dopisnik Sky Newsa i dodao kako je od jutra iščupano nekoliko stabala, a na terenu su policija i forenzičari. Koriste i manji bager za iskopavanje. 

Njemačka je policija nedavno ponovno otvorila istragu o Maddie nakon što su identificirali novog sumnjivca - Christiana Brucknera (43) koji je trenutno u zatvoru i služi kaznu zbog dilanja droge, a čeka presudu za silovanje umirovljenice (72). 

On je 2007. s maloljetnom djevojkom živio u blizini apartmana odakle je djevojčica oteta. 

Ipak, kako tvrdi Sky News, nije jasno traži li policija tijelo male Maddie ili pak dokaze koji bi povezali Brucknera s njezinim nestankom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Faaip de Oiad 29.07.2020.

    Eto ti znaš kako oni obavljaju ili ne obavljaju posao u Njemačkoj. Inside the secret lair of prime suspect in Madeleine McCann's disappearance | 60 Minutes Australia Eto pa na YouTube pa gledaj i saznaj pa onda laprdaj i komentiraj bez veze.

  • 28.07.2020.

    Kroz šta su sve prošli ti jadni roditelji, izgubili su dijete a još su ih optuživali da su oni sudjelovali u zločinu.

  • nije-bitno1 28.07.2020.

    Dusa mala...kako moze netko dici ruku na ovako malu djecu. Bas je andjeo mali i zelim joj svu ljubav i srecu gdje god bila!!!!❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare