News

Komentari 15

Našli trag koji vodi do Maddie? Raskopavaju vrt u Hannoveru

Našli trag koji vodi do Maddie? Raskopavaju vrt u Hannoveru

Policija u Njemačkoj jutros je počela kopati na jednoj livadi u blizini Hanovera, gdje je Christian Bruckner živio neko vrijeme. Nije još jasno traže li tijelo male Maddie ili dokaze koje bi ga povezali uz njen nestanak

Njemačka policija pretražuje vrt u blizini Hannovera, izvijestili su iz ureda tužitelja Braunschweiga, prenosi Sky News

- Pretres je povezan s istragom o slučaju nestanka Madeleine McCann - izvijestila je glasnogovornica Julia Meyer za AFP. 

Podsjetimo, Maddie je nestala 3. svibnja 2007. kada je imala tek tri godine iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prošlo je 13 godina od nestanka male Maddie 

- Ovo je dramatičan tijek događanja. Policija u Njemačkoj jutros je počela kopati na jednoj livadi u blizini Hannovera, gdje je Christian B. živio neko vrijeme - izvijestio je dopisnik Sky Newsa i dodao kako je od jutra iščupano nekoliko stabala, a na terenu su policija i forenzičari. Koriste i manji bager za iskopavanje. 

Njemačka je policija nedavno ponovno otvorila istragu o Maddie nakon što su identificirali novog sumnjivca - Christiana Brucknera (43) koji je trenutno u zatvoru i služi kaznu zbog dilanja droge, a čeka presudu za silovanje umirovljenice (72). 

On je 2007. s maloljetnom djevojkom živio u blizini apartmana odakle je djevojčica oteta. 

Ipak, kako tvrdi Sky News, nije jasno traži li policija tijelo male Maddie ili pak dokaze koji bi povezali Brucknera s njezinim nestankom. 

Najčitaniji članci