To je to što me zanima!

Nasred autoceste: Pretekao ih je kotač koji im je otpao s busa

Učenici Tehničke škole Šibenik putovali su u petak na Interliber. Deset kilometara prije Zagreba s autobusa je otpao stražnji lijevi kotač. Srećom, nitko nije ozlijeđen...
Vidi originalni članak

Odjednom nas je bacilo na lijevu stranu. Nešto je lupnulo. Vidjeli smo da nas pretječe naš kotač. Vozač je naglo zakočio i stao u zaustavi trak, opisao je Luka Dukić (18).

On se u petak ujutro nalazio u autobusu koji je učenike Tehničke škole Šibenik prevozio na zagrebački Interliber. Luka kaže kako su oko 8 sati krenuli iz Šibenika. U Zagreb su trebali doći oko 11.30, ali na autocesti desetak kilometara prije Zagreba, oko 11 sati, otpao im je stražnji lijevi kotač. Odletio je 200 metara niz cestu pa preko ograde u šumu. 

Prava je sreća što nije udario nijedno drugo vozilo. Uspjeli su ga pronaći i vratiti do autobusa. Zbog straha da se autobus ne prevrne, nisu im dali izaći.

Četrdesetak učenika i četiri profesora stisnuli su se na desnoj strani autobusa. Nisu se micali tri sata, dok nije došao drugi autobus, koji ih je napokon prevezao do Zagreba.

- Uplašili smo se. Isprva nam nije bilo jasno što se zbilo. Svi smo bili u šoku. Hvala Bogu da je sve dobro završilo - zaključuje Luka.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • zahira45 16.11.2013.

    E svašta !

  • miki-zg 16.11.2013.

    Može Miško i žmirečki :)... ajde drago mi je da je sve prošlo dobro.

  • jelas 111 16.11.2013.

    možda su neki učenici radili praksu na autobusu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare