To je to što me zanima!

Nastavljaju se saslušanja o pljački Ine: 'Nećemo odustati od razotkrivanja istine o korupciji'

Ovoga su puta na saslušanje, uz premijera Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića, pozvali i članove Nadzornog odbora INA-e
Vidi originalni članak

Nikola Grmoja, Mostov saborski zastupnik, objavio je da će Antikorupcijsko vijeće sljedeći utorak nastaviti sa saslušanjima u vezi upravljanja Inom. Ovoga su puta, uz premijera Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića, pozvali i članove Nadzornog odbora Ine.

- Idući utorak s početkom u 12 sati nastavljamo sa saslušanjima oko načina upravljanja INA-om, korupcijom epskih razmjera na koju i Vlada, a i MOL zatvaraju oči zbog čega Mađari ostvaruju svoje nacionalne interese nauštrb interesa hrvatskih građana.

NA INICIJATIVU OPORBE: Odbor za gospodarstvo, u kojem većinu ima HDZ, prihvatio da se na saslušanje pozove Filipovića

- Ovaj put su uz premijera Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića pozvani članovi NO INA-e.

OPORBA REAGIRALA NA OPTUŽNICE Grmoja: U normalnoj zemlji ovo bi značio pad vlade. Kriminalna stabilnost je jedina koju imamo

- Unatoč nervoznim napadima vladajućih ne odustajemo od razotkrivanja istine o korupciji i sve izvjesnijoj veleizdaji u INA-i!- napisao je Grmoja u objavi na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • čovik-s-juga 02.11.2022.

    Grmoja zvani " Eliot stres " ! Izjest će ga mržnja zbog one Plenkijeve noge u g. !

  • 02.11.2022.

    Sad Most jako navaljuje na HDZ, a dva puta ga je doveo na vlast. Dobili 19 mandata u Saboru jer su za njih glasali naivci kojima su prodali lijepu priču u celofanu. Dobili su glasove ljudi nezadovoljnih SDP-om i Milanovićem, a onda promijenili pričnu. Hoće li tako i na sljedećim izborima?

  • laktosukać 02.11.2022.

    trla baba lan da joj prođe dan,od tih nazovi saslušanja nikakve koristi,kradezeovci i dalje lažu i navode vodu na svoj mlin svi sve znaju a mađari zadoviljno trljaju ruke i pobiru dobit od prerade jeftine hrvatske nafte.ono što se nama nije isplatilo njima donosi masnu dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare