To je to što me zanima!

Ne muči SDP samo Vukovar: I u Zagrebu su blizu raspuštanja?

Joško Klisović želja je vrha stranke, a Gordan Maras također želi biti kandidat na izborima u Zagrebu, a njega podržava druga struja, bliska Davoru Bernardiću. Zbog svega se sastaje i Predsjedništvo stranke
Vidi originalni članak

Peđa Grbin je na korak do raspuštanja gradske organizacije SDP-a u Zagrebu, a glavni razlog je sukob oko izbora kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima, piše Jutarnji list.

Stranka vodi konzultacije Predsjedništva koje se sastaje u 17 sati i tad bi trebali znati što su odlučili.

BORBA ZA ZAGREB 'Oporba se dogovorila da opet Bandić pobijedi na izborima'

Jedna opcija je Joško Klisović kojeg želi vrh stranke, a druga Gordan Maras koji želi voditi Zagreb, a ima i podršku gubitničke struje s unutarstranačkih izbora. No problem je u tome što istraživanja unutar stranke pokazuju da nema šanse za Marasov ulazak u drugi krug.

Osim o Marasu i Zagrebu, tema Predsjedništva bit će i raspuštanje vukovarskog ogranka i Željko Sabo.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Rođo te moj 28.01.2021.

    Dajem sdp-u još par godina i spast će na par zastupnika.

  • 28.01.2021.

    Maras je jedan od onih koji je partiju sdrp srozao na najniže grane. Lik je bio ministar, da ste ga pitali na kraju mandata šta je radio ne bi imao pojma. A da objasni zašto je ostavio ministarstvo u minusu 40 milijuna kn. bi bila za njega naučna fantastika. I ako su zadužili 100 miljardi u mandatu, dug su ostavili u svim resorima. Pa se onako čovjek zapita, koliko god Kradeze bio vješt u krađi, ne može toliko pokrasti koliko Maras zvani glavic i drugovi mogu upropastiti. I takav bi bio gradonačelnik. Pa Zagreb bi se vratio u 19 stoljeće.

  • 28.01.2021.

    Blago svim političarima i zastupnicima bez obzira iz koje su stranke. Imuniteti, povlastice, auti, redovite plaće a rezultati nula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare