To je to što me zanima!

'Ne odlučujem ja o izgradnji stadiona, ali bi to bilo dobro'

Ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu, kazao je Marić
Vidi originalni članak

Ministar financija Zdravko Marić kazao je u srijedu da podržava ideju izgradnje nacionalnog nogometnog stadiona, ali da treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu.

'PA TKO NAM JE RAVAN?' Svi ministri došli u dresovima: 'Ovaj osjećaj je fenomenalan!'

"Kao dužnosniku u Vladi nije na meni da promišljam o izgradnji nogometnog stadiona. No, ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu", kazao je Marić novinarima uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

OVAKVOG GA JOŠ NISTE VIDJELI... Ministar na stadionu u deliriju: 'Ma, emocije su čudesna stvar'

Zalaže se da djeca dobiju igrališta, da se educira i honorira trenere i cijeli kadar.

"U okviru mogućnosti takvih kakve jesu, trebaju se odrediti prioriteti. To je naša odgovornost kao Vlade, da prepoznamo koje su stvari prioritetne i gdje treba staviti naglasak. Imamo zdrav temelj za raspravu i za donošenje nekih konkretnih odluka, ne samo na valu ovih dobrih uspjeha, nego općenito", naglasio je Marić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • fzd 18.07.2018.

    u prevelikim sranjima je ova drzava da bi trosila novce na jos jedan stadion koji ce 99% vremena zjapit prazan. uz to dolaze i problemi koje je HNS svojoj krivicom zakuhala a to je prepirke između sjevara i juga. izgradnjom novog stadiona koji bi se evidentno nalazio u zagrebu (jer tko je vidio da se taj stadion radi na lokaciji koja bi bila prilagođena svim krajevima RH), dolazimo do zaključka kako bi se ubuduće sve utakmice igrale na njemu i tako bi se i one male mrvice koje su ostali gradovi dobivali za domaćinstvo otišli u vjetar. tu ideju treba što prije zaboraviti a lovu od tog projekta nek prenamjene u druge svrhe kao što su krpanje deficita, modernizacija bolnica i sl

  • škver 18.07.2018.

    Boli me žila i za to.

  • gogo67 18.07.2018.

    već su počeli sa filozofijama... ili ti ga lažima... tipično za ove koji se kunu na vječnu ljubav prema domovini.. sportašima.. ljudima... a u stvari gledaju samo svoj interes..

Komentiraj...
Vidi sve komentare