Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

'Ne odlučujem ja o izgradnji stadiona, ali bi to bilo dobro'

Ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu, kazao je Marić

Foto: 24sata/24sata
25 komentara

Ministar financija Zdravko Marić kazao je u srijedu da podržava ideju izgradnje nacionalnog nogometnog stadiona, ali da treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu.

'PA TKO NAM JE RAVAN?' Svi ministri došli u dresovima: 'Ovaj osjećaj je fenomenalan!'

"Kao dužnosniku u Vladi nije na meni da promišljam o izgradnji nogometnog stadiona. No, ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu", kazao je Marić novinarima uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

OVAKVOG GA JOŠ NISTE VIDJELI... Ministar na stadionu u deliriju: 'Ma, emocije su čudesna stvar'

Zalaže se da djeca dobiju igrališta, da se educira i honorira trenere i cijeli kadar.

"U okviru mogućnosti takvih kakve jesu, trebaju se odrediti prioriteti. To je naša odgovornost kao Vlade, da prepoznamo koje su stvari prioritetne i gdje treba staviti naglasak. Imamo zdrav temelj za raspravu i za donošenje nekih konkretnih odluka, ne samo na valu ovih dobrih uspjeha, nego općenito", naglasio je Marić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message