To je to što me zanima!

Ne zaboravite, djeca su naša slika u ogledalu. Rade i misle točno ono što vide oko sebe

Tražimo da nas sustav štiti, da se mijenja, jer je tu zbog nas. Ne dopustimo da nas svađaju političari i oni koji iskorištavaju neizvjesnost u koju smo uronjeni
Vidi originalni članak

Što nam se to dešava? Nastavnik u zatvoru, udareni učenici, nasilni mladi ljudi, nasilni odrasli, govor mržnje posvuda - od društvenih mreža do osobnih obračuna. Najobičniji prostakluk u Saboru. I onda - potpuno relativiziranje te kulture nasilja. Tepanje nasilnicima iz Grčke da su "naši dečki" nije prihvatljivo. Nije bila prihvatljiva ni reakcija nastavnika koji je šakom uzvratio malom bezobrazniku. No nije bilo prihvatljivo ni da se napadnutog čovjeka trpa u pritvor. Posebno nije prihvatljivo da ga ministar znanosti i obrazovanja optužuje da je bio alkoholiziran na radnome mjestu, bez potvrde.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 23.12.2023.

    Djeca su ogledalo nas, roditelja, nastavnika, profesora, svih koji ih odgajaju, u globalu cijele društvene klime. A klima nije uopće dobra. Pretežiraju se svađe, netrpeljivosti, mržnja, zloba, pa u zadnje vrijeme čak i ubojstva od strane mladih osoba, tinejdžera. Kuda ide ovaj svijet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare