To je to što me zanima!

Ne želi zatvoriti sportski centar u Varaždinu unatoč mjerama

Mia Ivanković, kći poznatog trenera Branka Ivankovića najavila je da varaždinski Sportski centar TTS danas neće zatvoriti vrata dvorane rekreativcima
Vidi originalni članak

Mia Ivanković rekla je da će njen sportski centar u Varaždinu danas biti otvoren. Dogodi li se to, bit će to direktno kršenje epidemijskih mjera županijskog i Nacionalnog stožera donosi Jutarnji list.

Bit će to prvi takav slučaj u Hrvatskoj, a Mia Ivanković, kći poznatog trenera Branka kaže da je svjesna da će uslijediti posjet inspekcije no bez kompenzacijskih mjera ne želi zatvoriti. Tvrdi da bi 17 ljudi koji rade u centru zbog zatvaranja moglo ostati bez posla. 

Župan Čačić o je o težini situacije u Varaždinskoj županiji govorio za Dnevnik HTV-a pa se pritom osvrnuo i na situaciju sa sportskim centrom.  

- Imali smo samo dva slučaja nekih protesta, jedan iz rekreacije i jedan iz takozvane kulture, jer to se ne može zvati kulturom. To su neuspješna djeca uspješnih očeva koja su naslijedila ozbiljan novac i nekakve poslove – rekao je aludirajući i na protest Jana Kerekeša iz Kerekesh Teatra. 

Na taj istup Čačića ubrzo je odgovorio i Jan Kerekeš putem Facebooka videom u kome je nazvao Čačića čudovištem i pozvao građane da se njegovog istupa sjete na izborima iduće godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Rtoki 21.11.2020.

    Napuhana derište, kojoj je bitna samo zarada, ali ljudski životi, "šta je to!? "za nju... Radnike nije morala i vjerovatno nije otpustila, ako je ima joj tko pomoći da ih vrati i plati, dakle ne igrajte se ljudskim životima, svi mi imamo očeve, mame, bake i djedove, starije i bolesne, kronične bolesnike i zapamtite dok se to vama ne desi ili nekom bližnjem od vaših bližnjih, sprdavajte se samo, ali i zapamtite jedno "Život nema teprizu!" 

  • Selo_malo 08.11.2020.

    A tko je dotična da nešto želi ili ne? Ako postoje utemeljene indicije u smislu nepoštivanja propisanih epidemioloških mjera, epidemiološka inspekcija zatvara objekt i pokreće upravno pravni postupak. Pa neka se dotična raspravlja sa nedježnim pravosudnim tijelom u tijeku samog postupka. To, što je netko kći ili sin od nekoga, ne daje mu nikakav amnest od propisa.

  • Pero2020 08.11.2020.

    Ova je "TEŠKO ZARADILA" novac za dvoranu. Dvoranu treba hitno zatvoriti , a spodobu staviti hitno u bajbuk!

Komentiraj...
Vidi sve komentare