To je to što me zanima!

'Nebeski hodači' u Puli: Šetali između nebodera na 30 metara

U jednom trenutku jednom hodaču "omaklo tlo pod nogama", ali tu su i sigurnosne špage koje su osigurale da ne dođe do neželjenih posljedica, te se hodač vrlo brzo vratio na špagu
Vidi originalni članak

"Nebeski hodači" ponovno su zavladali Pulom, a u subotu su priredili pravi spektakl šokiranim prolaznicima, ali i ljubiteljima adrenalina.

Kako su nam rekli, entuzijasta ima odasvud, a ove godine postavili su dvije stometarske linije na 30 metara visine i to između dva nebodera u pulskom naselju Šijana u Divkovićevoj ulici kao i prošle godine u prosincu.

Iako pogled u visine nije za one slabijih živaca, ipak su mnogi u nevjerici promatrali nevjerojatne vještne nebeskih hodača koji su hrabro šetali "nebom".

U jednom trenutku jednom hodaču "omaklo tlo pod nogama", ali tu su i sigurnosne špage koje su osigurale da ne dođe do neželjenih posljedica, te se hodač vrlo brzo vratio na špagu i nastavio šetati. Skupina entuzijasta i ljubitelja visina kažu kako obožavaju takve vratolomije, a prilikom hodanja dobro su osigurani.

Organizatori Unity TWG iz Pule kažu da je i nedjelja rezervirana za hodanje "nebom".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • S.T.A.R.S 15.12.2019.

    Samo po gasu

  • 14.12.2019.

    Uh, kakav „Neboder“ od 30 metara visine, da je bar 30 katova, ali metara.

  • BlackRaven 14.12.2019.

    Mogli su bar i prozore oprat..Nes ti cuda teskoga. Lik prosao rupu od kilometra dubine bez sigurnosni sajli ili icega... A ovaj drugi ludjak se bacio sa pola kilometra visokog Burj al Dubaii..Ako cemo vec o adrenalinskim sportovima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare