News

Komentari 3

'Nebeski hodači' u Puli: Šetali između nebodera na 30 metara

'Nebeski hodači' u Puli: Šetali između nebodera na 30 metara

U jednom trenutku jednom hodaču "omaklo tlo pod nogama", ali tu su i sigurnosne špage koje su osigurale da ne dođe do neželjenih posljedica, te se hodač vrlo brzo vratio na špagu

"Nebeski hodači" ponovno su zavladali Pulom, a u subotu su priredili pravi spektakl šokiranim prolaznicima, ali i ljubiteljima adrenalina.

Kako su nam rekli, entuzijasta ima odasvud, a ove godine postavili su dvije stometarske linije na 30 metara visine i to između dva nebodera u pulskom naselju Šijana u Divkovićevoj ulici kao i prošle godine u prosincu.

Pula: "Nebeski" hodači" na trakama postavljenim na visini između mebodera

Iako pogled u visine nije za one slabijih živaca, ipak su mnogi u nevjerici promatrali nevjerojatne vještne nebeskih hodača koji su hrabro šetali "nebom".

U jednom trenutku jednom hodaču "omaklo tlo pod nogama", ali tu su i sigurnosne špage koje su osigurale da ne dođe do neželjenih posljedica, te se hodač vrlo brzo vratio na špagu i nastavio šetati. Skupina entuzijasta i ljubitelja visina kažu kako obožavaju takve vratolomije, a prilikom hodanja dobro su osigurani.

Pula: "Nebeski" hodači" na trakama postavljenim na visini između mebodera

Organizatori Unity TWG iz Pule kažu da je i nedjelja rezervirana za hodanje "nebom".

Najčitaniji članci