To je to što me zanima!

'Neka mi se Čolaković javi. Ja ću platiti kaznu zbog bećarca'

Bećarac je pod zaštitom UNESCO-a. Nek lokalna policija ganja kriminalce, a ljude nek pusti na miru, poručio je HSS-ovac razočaran presudom valpovačkog suda
Vidi originalni članak

Neka mi se javi Branimir Čolaković ili pošalje uplatnicu. Spreman sam platiti njegovu kaznu od 2000 kuna dosuđenu zbog pjevanja bećarca, rekao nam je Ivica Baneković (HSS) vijećnik općine Visoko u Varaždinskoj županiji i poljoprivrednik.  

ISPOVIJEST POLICAJKE IZ BELIŠĆA "Ako je Branimir pravi bećar, neka sve prizna i ispriča mi se"

- Bećarac je pod zaštitom UNESCO-a. Nek lokalna policija ganja kriminalce, a ljude nek puste na miru - poručio je HSS-ovac razočaran presudom valpovačkog suda.  

'RAZOČARAN SAM, ALI PJEVAT ĆU I DALJE' Kriv je zbog pjevanja bećarca: Čolaković mora platiti 2000 kn

Podsjetimo, Čolakovića je sud u petak proglasio krivim zbog bećarca kojeg je ispjevao pred policajkom Marijom Iličić na 'Ljeto valpovačko' 2015. godine. On i njegov odvjetnik najavili su žalbu.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • 05.12.2018.

    E, Brane, Brane svi su te provalili. Uzalud si se prijavio na 24 sata sa 24 klona i sam sebe lajkaš...napravio si glupost, i nastavljaš s glupostima, zvao se Branimir ili 535211, 353212, ili što ti već skromni mozgić smisli 😉

  • božanstvena_komedija 04.12.2018.

    Ima tu svakakvih komentara ali svi su zaobišli ono najvažnije "Bećarac je pod zaštitom UNESCO-a." Znači nešto što je zaštićeno od UNESCO-a, policajka prijavljuje a sudac sudi, a vjerujem da je većina bila sretna i ponosna kad nam je ta nematerijalna baština zaštićena od UNESCO-a.

  • monaleen 03.12.2018.

    Nedavno sam došla po svog jedanaestogodišnjaka na rođenan (u igraonicu), imali su karaoke, curice su pjevale poznate stihove J. R. koji glase “Nirvana, opusteno cekam te sama, ovu noc, nirvana, isto mjesto ista budala, kad ces doc Ma udji k'o pobjednik na svoje i uzmi sto je tvoje, s dozvolom pa dodji k'o slavljenik na tortu i uzmi mi ljepotu, napokon...” Nebi li roditelji trebali za ove seksističke stihove tužiti autoricu i izvođačicu? Koliki znam pjesma se svakodnevno vrtila na radio postajama i tv-u! A poprilično je uvredljivog sadržaja za žene! Zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare