To je to što me zanima!

Nema nade, anemična slika SDP-a: Stranka došla do zida

Rejting SDP-a pada, članstvo se osipa, a naši izvori napominju kako je jedan od glavnih problema što nema jasnog odgovora tko bi zamijenio Davora Bernardića
Vidi originalni članak

Unatoč zahtjevima da odstupi i da se raspišu novi izbori, Davor Bernardić i dalje se grčevito bori za opstanak na čelu SDP-a.

- Ne postoje frakcije i grupe u SDP-u koje smatraju da Bernardić ne treba otići. Jedino u čemu se razlikujemo jest način na koji se to želi izvesti. Pitanje je kako tranziciju odraditi najbezbolnije za stranku. Najbolje rješenje bilo bi da Bernardić sam ode – kaže član Predsjedništva. Rejting SDP-a pada, članstvo se osipa, a naši izvori napominju kako je jedan od glavnih problema što nema jasnog odgovora tko bi zamijenio Davora Bernardića.

STRANKA U PAT POZICIJI Suspendirani Peđa Grbin: 'Ovo je polagano umiranje SDP-a...'

- Ovo što se SDP-u događa jest kao u pjesmi ITD Banda, polagano umiranje - kazao je suspendirani Peđa Grbin za tjednik Express.

'NISMO USPJELI...' Glavašević izašao iz SDP-a, ali ipak ostaje zastupnik u Saboru

U javnosti su se kao mogućnost spominjale i ostavke članova Predsjedništva kako bi se Bernardića natjerao da raspiše izbore. Za Grbina su te priče smiješne i pita zašto se ti istu ljudi ne dogovore o pokretanju postupka opoziva šefa stranke.

- SDP je došao do zida. Oni koji to ne vide i ne poduzmu ništa bit će njegovi grobari - kaže Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 04.09.2018.

    Bero nedaj se uz tebe smo

  • vidum 04.09.2018.

    Anemična slika SDP-a? Možda je to dobro, i Plenković je anemičan.

  • Bucimir 04.09.2018.

    Najveću podršku Bernardić ima od gradonačelnika Nove Gradiške koji će za uzvrat dobiti prolazno mjesto na parlamentarnim izborima u 5 .izbornoj jedinici!To je Grgićev cilj samo je bitno da mu Bero"preživi"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare