To je to što me zanima!

Nemoguće je postalo moguće: Loreni su stavili dudu u usta

Loreni u je u hranjenju pomagala ugrađena sonda, zbog koje je, dok spava, morala biti isključivo u povišenom bočnom položaju, a svako jače povraćanje ili čak prehlada mogli su biti kobni
Vidi originalni članak

Četveromjesečna Lorena Amidžić nedavno je operirana u klinici u Linzu gdje su joj austrijski liječnici uspjeli razdvojiti sraslu čeljust. Njezin otac Almir je u utorak na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se vidi da su joj uspjeli prvi put u životu staviti dudu u usta. Almir je iznad fotografije napisao: "Nemoguće postaje moguće".

Ovaj slučaj prvi je u europskoj, a tek 25. u svjetskoj medicini i poznat je kao kongenitalna fuzija maksile imandibule desno. Šanse za preživljavanje bez operacije gotovo su nikakve. 

OBITELJ JE PRESRETNA Spasili joj život: Liječnici su uspjeli Loreni razdvojiti čeljusti

Loreni u je u hranjenju pomagala ugrađena sonda, zbog koje je, dok spava, morala biti isključivo u povišenom bočnom položaju, a svako jače povraćanje ili čak prehlada mogli su biti kobni. Kako im je HZZO u zadnji trenutak odobrio novac za liječenje, Lorenina obitelj prije toga obratila se građanima za pomoć i u samo dva dana prikupljeno je 30.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Britvaa 06.12.2017.

    Sretno malena ❤️

  • škver 06.12.2017.

    Opet dokaz da čuda čine ruke liječnika a ne usta koja mole!!!???

  • muškirod 06.12.2017.

    Superrrrrrrrrrrrrr, ljubavi mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare