To je to što me zanima!

'Nervozan je, očito postoji nešto što ga potiče na takvu reakciju'

Saborske zastupnice Dalija Orešković i Marijana Puljak gostovale su u HRT-ovom Dnevniku i osvrnule se na uvrede predsjednika Milanovića. Orešković kaže da će biti narikače kad god treba govoriti o problemima
Vidi originalni članak

Saborske zastupnice Dalija Orešković i Marijana Puljak gostovale su u HRT-ovom Dnevniku gdje su prokomentirale izjave predsjednika Zorana Milanovića nakon njihovog performansa u Slovenskoj 9.

Dalija Orešković je rekla kako će nastaviti biti narikače kada god treba govoriti o problemima u hrvatskom društvu, o pravnoj državi, o lošem funkcioniranju nadležnih institucija i tijela, pravednosti i drugih razloga zbog kojih su, na kraju, i ušli u politiku.

GONG O PREDSJEDNIKU 'Milanović je Orešković i Puljak vrijeđao primitivno i seksistički'

-Stoički ćemo podnijeti sve uvrede, nemam ništa protiv toga da me se promatra kako u minulom radu i rezultatima, a tako i u četverogodišnjem mandatu saborske zastupnice - rekla je Orešković.

Na pitanje voditeljice, Puljak nije rekla kako Milanovićeve uvrede smatra seksističkima, ali ih smatra napadom na kritiku.

BOLJE DA MUČIM Kad se predsjednik ponaša kao pijani Ljubo iz naše birtije

- Začudila nas je burna predsjednikova rečenica, nervozan je, očito postoji nešto što ga potiče na takvu reakciju. Nikada nećemo o njemu govoriti osobno, nikada se nećemo spuštati na tu razinu, uvijek ćemo kritizirati njegovu ulogu i instituciju predsjednika, govorit ćemo o tome, ako treba, kako kažete, "naricati", ne bojimo se toga i ništa nas u tome neće zaustaviti - objasnila je Marijana Puljak.

Zastupnica Orešković kaže kako ne zna što je Milanović htio reći kada se "prebacio" na osobne napade po pitanju njene karijere i rezultata te smatra kako rad institucija treba staviti u fokus.

PRAVOBRANITELJICA MILANOVIĆU: Seksistički je zastupnice nazvati 'samodopadnim narikačama'...

- Pozornost javnosti ne bi trebala biti usmjerena na to je li ovo bulling, seksizam ili nešto drugo, mi se ovakvih situacija ne bojimo. Moramo se fokusirati na glavni problem, a to je rad naših nadležnih tijela. Dodala je kako smatramo da bi svi uključeni u aferu trebali snositi odgovornost. Smatra kako je tužna i poražavajuća činjenica da su zastupnica Marijana i ona jedine osobe na političkoj sceni koje su sve uključene pozvale na odgovornost i podnošenje ostavki

Puljak je rekla da se neće upuštati u tužbe, te da će i dalje biti uporne u svojoj kritici i svega onoga što misle da ne valja u ovom društvu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Roko_Prč 01.10.2020.

    Zoki je napokon shvatio da je nebitan i da ga se ama baš ništa ne pita već da mu sve određuje Slaboželjezni pa je morao na sebe skrenuti pažnju na neki način. Obzirom da nema nekih vrlina kako bi to učinio onda je se poustašio više od akademika iz Sabora i pravio bi red u BiH, a ni svoje dvorište ne zna pomesti.

  • 01.10.2020.

    Moš mislit!

  • obSERVACIJE 30.09.2020.

    Zoki pati od sindroma "Tito", pa misli da je on kao i njegov uzor (služio je vojsku u Titovoj gardi), posve nedodirljiv . Trebao bi ga  netko od njegovih savjetnika  informirati  da su se vremena promijenila, pa sad nije moguće nekoga tko misli drugačije odmah poslati na Goli otok, a nije ni prihvatljivo nekoga zbog iste stvari vrijeđati . Njegova nervoza i verbalna agresivnost  jasno  govore da  ima lošu savjest.  Izgleda da smo (kako je on jednom izjavio), tjerajući zeca , istjerali King-Konga....

Komentiraj...
Vidi sve komentare