To je to što me zanima!

Neslužbeni rezultati: Ema (14) plasirala se u finale prestižnog natjecanja za znanstvenike

Zahvaljujući podršci koju je dobila iz Hrvatkse, uspjela je skupiti najveći broj lajkova na svojim videima. Na ovaj je način zaobišla sljedeći krug ocjenjivanja i direktno je plasirana u završni krug prestižnog natječaja
Vidi originalni članak

Ema Donev (14), neslužbeno se doznaje, plasirala se u finale prestižnog Breakthrough Junior Challengea, natjecanja koje potiče kreativno razmišljanje u znanosti. Riječ je o djevojčici koja je ovih dana osvojila srce Hrvatske. U misiji da ispuni svoje snove i postane astrofizičarka, prijavila se na natjecanje, a ako pobijedi, osvojit će 250.000 dolara vrijednu stipendiju za željeni fakultet, kao i renovaciju škole koju pohađa u vrijednosti od 100.000 dolara. Osim toga, pobjednica ili pobjednik natjecanja odabrat će i učitelja koji ga je inspirirao i potaknuo interes za znanost. Taj će učitelj također biti nagrađen, s čak 50.000 dolara.

POMOZITE EMI (14) Želi biti astrofizičarka: 'Govore nam da mislimo izvan okvira, a kad mislimo, onda ne valja'

 Zadnji dan bila je u napetoj završnici s protivnikom Abelom porijeklom iz Etiopije. Prema dostupnim podatcima, prestigla ga je u broju lajkova za 4000. 

Zahvaljujući podršci svih vas, na ovaj je način zaobišla sljedeći krug ocjenjivanja i direktno je plasirana u završni krug.

Njezin tata Dejan za 24sata je rekao: 

- Presretan sam, ali hajdemo pričekati službene rezultate da se ne bi zaletjeli - rekao je. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MatijaKezele 21.09.2022.

    Kolko zlih ljudi... Bravo curo, a vi se pojedite

  • raven1 21.09.2022.

    liči na varanje, njezini kolege ne dolaze iz malih zemalja i neće imati opciju preko medija moljakati za lajkove. trebalo bi se ocjenjivati na temelju sposobnosti, a ne na temelju medijske pomoći.

  • Mentos 21.09.2022.

    Znači nije se plasirala svojim sposobnostima nego lajkovima na fejsbuku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare